Navštíveno 2278x

Umí zde někdo vyměnit čelní sklo na S4? Nebo nevíte kam ho svěřit do opravy?

06.06.2013, 13:28 |
TROY zavolej si do britexu na kalkulaci - vidim to tak na 4ku
4200,- Kč s tím že zůstane ofiko záruka

06.06.2013, 15:53 |
CRK PAVELK: to je tvůj telefon?

06.06.2013, 17:24 |
CRK na to se tě právě ptám, není snad nutností, aby dotazující byl zákonitě vlastníkem věci na opravu, ne? :) jen se mi zdá, že se strašně dlouho dobíjí, tak sem se chtěl zeptat, jak u tebe?
Crk: to netuším mám ho první den a hned smůla

06.06.2013, 17:37 |
CRK tak to je pešek... mám ho pár tejdnů a nepřipadá mi padací :)
Stane se, jablko mám cely ale tady to nějak nedopadlo

06.06.2013, 17:46 |
CRK tak si chvíli počkáš no, zatím kromě toho delšího nabíjení, super záležitost a sem rád, že jsem těch 17 litrů dal
iPhone 5 uz me sere neustale vypadávání hovoru nebo nema signál, dost jsem se těšil
Stve me jak ty novy tel vydrzi hovno. Na Note2 menim displej uz podruhy. Poprvy spadnul z 30cm rohem na koberec, podruhy z 50cm vrskem na lino. Bratrankovi dneska jeho note2 padnul na hajzlu od kolen na dlazdicky displejem. A taky KO. Kurnik, kdyz uz nejakej mobil stoji pres 15, tak snad muzou na nej pouzit kovovej ramecek odolnejsi sklo ne? Cim novejsi gorilla glass, tak min vydrzi. Telefon mi strasne vyhovuje, ale tohle me fakt sere a asi ho kvuli to u prodam. Sorry za OT. T
Tak note2 neni telefon, ale placacka na mouchy... Kdyby tam dali kovovej RAM a silnejsi sklo, bude to vazit pul kila... :o)

06.06.2013, 18:28 |
TROY :o) note2 je ještě ok oproti Samsung Mega :))) to už moc lidi nepobíraj ;)))

06.06.2013, 18:54 |
CRK je to sice blbý, ale holt když je někdo levej :D Mám 105. telefon a ještě ani jeden pavouk (2x iP 2G, 1x iP 3G, Galaxy 1, 3x Galaxy 2, Galaxy 3, Nexus, Galaxy 4 a spousta dalších telefonů s pavučinovým syndromem a nic)
Niky také nic az dnes, takže jednou to přijde neboj :D
CRK: muj 1. Rozbitej telefon, takze bych nerekl, ze jsem levej. A to jsem jich mel taky tunu. Kdyz mi za 7 mesicu 2xspadnul a jeste doma v sede nebo od kolen.

06.06.2013, 19:59 |
CRK PAVELK: tak děkuju za přivolání :)
M.a.R.i: hlavně mi netvrď, že si pravej :D
PAVELK: Kdyby ses ho chtel zbavit rozbiteho, tak se ozvi a treba se nejak domluvime.
To stejne plati i pro ostatni.

07.06.2013, 13:55 |
CRK tak oprava, nabíjí se úplně v pohodě, jen... ale to je jedno... :) takže po týdnech používání musím říct, že je to fakt pecka, takže kdo má zbytečnejch pár šušní, tak pro něj :)