Navštíveno 1504x

Mozna blbost, ale mam v praci jednu uplne prazdnou a dobre viditelnou stenu, vymyslim co na ni a napadlo me co udelat z nejake starsi hd telky "fotoramecek" - bud to napojit na nejake mmc, pripadne rovnou z usb na tom prehravat upoutavky na nove akce, fotky z probehlych atd..? Stena je ze sadrose, takze by to melo jit i hezky zabudovat primo dovnitr, aby byl videt jen panel..
Real, blbost..? Mozna bych si neco podobneho dal i nekam do bytu, jakoze misto "obrazu" - fotky z akci, dovolenych atd..:) pokud by to vypadalo nejak kulturne, co myslite?:)
Ta pracovni by ale mela byt alespon 80cm, nebo spis vic..
Blbost to není, dělali jsme takhle už pár výloh kde jim běží smyčka fotek jako reklama na to co dělají. U výlohy je výhoda, že se k tomu dostaneš zezadu a TV případně můžeš vyměnit. Doma jedině do nějaké příčky SDK a taktéž přístupné ze zadu aby v případě poruchy šla řešit výměna bez bourání.
Diky za info, pristupne zezadu by se asi nechal udelat, to je pravda to by asi nebylo spatne:o)
Koukal jsem ze se snad prodavaji i samotne "panely" bez ramecku, to by bylo mozna estetictejsi reseni? A kdyz bych zabudoval klasickou tv do te zdi, aby nebyl videt ramecek fungovalo by mi do?
Co je na tyhle ucely lepsi? Lcd nebo led? Plasma je asi blbost co..
Btw proc se neco takoveho jako 106cm fotoramecek:D jeste nevyrabi / neprodava? Nerikej ze by si to kupce nenaslo:)nejvic co jsem nasel je 15", trapneeee:D

05.06.2013, 17:26 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-06-05 17:28:29
DO fungovat nebude. Musel by jsi pro IR čidlo udělat průzor a nebo ho vyoperovat či pořídit externí, které se vyvede někam v místnosti.
Panely bez rámečku jsou, jsou dokonce i profi provedení s úchytama, ale ty stojí obvykle daleko víc než běžná komerční TV už jen z principu lepší konstrukce napájecích zdrojů pro 24hod. provoz. Obvykle to jsou ale velké plazmy pro reklamní účely v halách/marketech :)
Jestli LCD a nebo "LED"? 1. Žádná LED TV neexistuje a 2. pokud jsi tím druhým myslel LCD s LED podsvícením, tak už z logiky vyplívá, že to je to samé. Prostě je to pořád LCD jen místo podsvícení trubicí jsou diody. Pokud to bude na statické fotky je LCD/LCD s LED podsvícením "lepší" než plazma kvůli možnému vypalování statického obrazu ;)