Navštíveno 2055x

Nevíte prosím někdo kolik vychází jídlo, pití v řecku? Přítelkyně by chtěla na polichrono a tam nějak nejsou all-inclusive zájezdy.
Kolik vyjde v řecku večeře v hospodě, kolik vyjde nákup jídla v obchodě? Je to podobné cenově jako u nás?
Já bych klidně zvolil jinou destinaci s all-inclusive, ale musí to být polichrono :)
Řecko je zrovna zemí, kde mi all inclusive přijde jako kravina. Místní jídlo je dobrý a byla by škoda se vázat na nějakou hotelovou kuchyni. Nemluvě o tom, že podle mé zkušenosti je 90% zájezdů se snídaní nebo ani to ne, protože jsou to většinou takové ty penziony. Byl jsem na řeckých ostrovech už třikrát (Samos, Lefkada, Kréta), většinou bez jídla a vždycky maximálně spokojen. Ceny v obchodech podle mě normální, nakupovali jsme tam běžně (ovoce, zelenina, víno, pivo atd.). Restaurace taktéž - samozřejmě vyšší ceny než v ČR, ale nijak zásadně (jídlo třeba 10 EUR, pivo 3 EUR). Přesný čísla nevím, ale rozhodně jsme ceny nijak neřešili.
zrovna pivo za 3E mi přijde jako kurwa drahý pro čecha co da 10 kousku ani nevi jak :-) Taky jsem byl a všechno bylo dražší, pokud by někdo přepočítával. Nám se All inc vyplatilu už jen na těch nápojích... jde o lokalitu. Náš hotel byl přímo u pláže a bar byl 30metrů od moře. Naprosto ideál na All inc..

29.05.2013, 20:47 |
jok3r | Upraveno: 2013-05-29 20:48:14
taky jedu all inc.. a stejne by me ceny v okoli zajimaly :)

29.05.2013, 20:55 |
tesil | Upraveno: 2013-05-29 20:56:52
Za me taky All inc. Ale jsem plazovej povalec, takze moje nejdelsi cesta behem dne je na bar. Pro nekoho, kdo zase cestuje po ostrove, je Incl. zase svazujici a zbytecnej.
Tak samozřejmě pokud urazíte v restauraci deset kousků, tak jsou tři éčka hodně :-) My jsme se obvykle šli projít na véču do města (to je tak těch deset éček) a cestou zpátky se stavili v minimarketu (otevřeno 18 hodin denně) pro místní pivo Mythos asi za euro a ty jsme kalili do noci na terase penzionu :-D

29.05.2013, 21:56 |
dddd co člověk to názor, je to zvláštní i zcela normální jak každému vyhovuje něco jiného
jako dddd, ale obecně je Řecko dražší až drahé oproti CZ.

30.05.2013, 07:12 |
Losky pořád levnější jak Chorvatsko. My jsme měli polopenzi a po 3 dnech nám to jídlo z hotelu lezlo krkem. Ale to píšou skoro všude, že Řecko v jídle nic moc a že se all inc nevyplatí. Ale nás nebaví ležet u hotelu a u vody, takže skútr a pořád jsme někde jezdili a byl jsem max spokojen. Ostrov Zakyntos
Ok díky za info :) ceny se zdají OK.