Navštíveno 2674x

29.05.2013, 15:02 |
hawai | Upraveno: 2013-05-29 15:02:48
dneska se mi nějak nechtěj na celym AHC zobrazovat fotky. cookies smazaný. zkoušeno ve FF, chrome. Je chyba u mě nebo na AHC?
Saláti, keby ste boli pohotoví napíšete že Vám všetko funguje v cajku a nechali ho preinštalovať komp :-)
mne fotky jdou, problem bude nekde ve vasich prijimacich

29.05.2013, 15:35 |
Augi mně taky ne
me to jde normalne.
screen:
foto k příspěvku od .mycTD

29.05.2013, 16:04 |
hawai zkoušel jsem ještě na mobilu a tam taky nejdou
29.05.2013, 15:19 terorista se nezapre :D
Ale taky mi to nefunguje. Jinde jo, jen tady ne.

29.05.2013, 16:24 |
JR me to jede v pohode
nejdou - zkoušeno chrome, IE, FF. Včera to makalo normálně, od rána bez fotek...

29.05.2013, 17:31 |
Daryl (A)

29.05.2013, 17:35 |
hawai teď už to jde

29.05.2013, 17:35 |
choze se v tom zase Daryl hrabal ....
To bude určitě chyba u Vás, Daryl chyby nedělá :)

29.05.2013, 18:02 |
JR Rajdlos: Like it! :-D

29.05.2013, 18:03 |
Daryl (A)
aaa rajdl nerozdejchal smazani komerce :))
Fabián: Komerce prej :) Nevšiml jsem si, že bych tady něco inzeroval. Zajdi si pro něco do lékárny ;) Spíš si nerozdýchal Ty, že jsem Ti neobnovil P. Kdyby jsi se nechoval jako totální trotl, dialog by se jistě vedl na jiné úrovni. Bohužel možná toho budeš někdy hoden, zasvěcení vědí :)))
JR: ;]

29.05.2013, 22:52 |
Daryl (A)
no jak myslis. Ja se s tebou hadat nemusim :) Mne je tvoje P u prdele, ale kdyz ho nemas, dodrzuj pravidla a netapetuj to tu odkazama na svuj shop.
A ohledne jednani: no jak se dolesa vola ..ze ... pane zasveceny :)))))

29.05.2013, 22:56 |
Daryl (A)
Hlavne nezapomen zminit sve emailove oznameni, ze od tebe nemam cekat fer jednani ... takze podle toho se ridim.
Já na Tebe nemám opravdu potřebu reagovat, ztrapňuješ se tu akorát :DDD
Ale v něčem máš pravdu, s lidma, co jen vysíraj, neustále lžou a jednají jako Ty, férově rozhodně jednat nebudu ;) Je zvláštní, že každý kdo s Tebou přišel zde nějak do styku s poskytováním Tvých služeb, dáli se to tak nazvat, mi tohle potvrdí, i když asi ne veřejně :)

30.05.2013, 11:10 |
Daryl (A)
aha tak jeste spinu bude hazet ... porad mluvis o lidech, kteri ti to potvrdi, ale nikdy jsi zadneho nejmenoval a ani nevim, proc by to nerekli verejne. Kdyz jsem nespokojeny, tak to reknu. NIcneme nevim o nikom, s kym bych se nedomluvil. Krome tebe. Jasne ze se obcas stane chyba a kdyz se stane, tak se napravi. Ale kdyz nekdo jen hlkeda klicky, aby mohl toho druheho podojit, tak je to pak tezka spoluprace.
Zasadni problem bude asi v tom, ze si neuvedomujes, ze za praci se musi platit a tvoje nevedomost, nebo neinformovanost na tom bohuzel nic nemeni.
Taky mne zarazi, ze kdyz se bavime osobne, tak jsi jako milius a vse je cajk, a jakmile jsi na foru nebo v emailu, tak vysiras jak jen muzes .. a jeste se tim bavis.
Ja mam svedomi ciste. Az prestanes vyvolavat duchy a zacnes premyslet nad tim co delas a pochopis, ze se ti tu nekdo snazil pomoci a ze i druzi mohou udelat chybu, kterou se ale zakonite nemusis vsemozne snazit zneuzit, pak se ti mozna povede lepe.
A doufam, ze s tim kopanim kolem sebe uz prestanes, protoze to k nicemu nevede.

30.05.2013, 11:26 |
Daryl (A)
Anebo to udelam sam.
Prosim kazdeho, kdo ma pocit, ze jsem ho obelhal, okradl nebo jinak podvedl, aby mi to zde otevrene napsal.
Netvrdim, ze jsme dokonalej a obsac se neco nepovede, ale NIKDY jsem nikoho neobelhal ani nepodvedl umyslne. Pokud nastala chyba prokazatelne z me strany, vzdy jsem se snazil o napravu.
Pokud je tu nekdo takovy, kdo ma pocit, ze jsem mu jakkoli ukrivdil, budu rad kdyz se ozve. Chci potlacit tyhle pomluvy pramenici z buhvi jake frustrace nebo nevedomosti.
Tak já začnu! Tohle fórum mě okrádá o čas. :-D ... ale o nápravu nežádám. :-)
Jakou špínu? je to jen pravda. Zkoušel jsem to s Tebou po dobrém, po zlém, ani jedno nejde/nefunguje. Na Tebe platí pouze ignorace.
Ano občas se stane chyba, ale ty jí neumíš uznat panáčku, všechno házíš buď na můj prohlížeč nebo počítač. Protože Ty jí prostě uznat neumíš, vždycky vyprávíš, že jsem jedinej kdo má problém, ale že na Tebe nadává x dalších za stejnou věc to už samozřejmě nevidíš, nepžiznáš. Máš pravdu nenehcám se Tebou opravdu ojebávat a dojit. Jinak my jsme se viděli od toho incidentu kdy ti spadl server a nešel nám dva dny eshop a majly, tedy celý víkend. Že říkáš, že jsem osobně jak mílius? Nepočítam týden vysírání s kartami, Homecreditem a x dalších věcí. Za majly jsem si mohl sám :) Za eshop marťani. Za karty mohla Česká spořitelna, za HC špatně nastaveno atd. Zvláštní všechno v jeden den :) Náhoda :DDD
Ono by to opravdu vypadalo jinak, kdybys napsal, hele sorry nezvládli jsme to, posral se tohle a tohle, než já za nic nemůžu chyba je u Tebe a ještě nás vysírat tejden s rozesraným eshopem, kterej mě živí, buď rád, že jsem to nedal právníkovi, by se Ti protočili panenky, kdybych žádal ušlej zisk :) Ale ne, pán musí ještě 4 tejdny mě vysírat :) A ještě se cejtí děsně dotčenej, když svojí práci dělat pořádně neumís, tak jí nedělej ;)
To že škodolibě mažeš příspěvky, tak v tom klidně pokračuj :) k smíchu jsi pak jedině Ty :D A ne jen bohužel mně :D
Je zajímavý, že jedinej člověk s kým pořád nějakej problém jsi už skoro 5 let jen Ty :) S ostatními lze jednat totiž normálně bez neustálýho vysírání, lží a sraček okolo.

30.05.2013, 15:21 |
Daryl (A)
eshop nesel jen po dobu migrace coz bylo prokazatelne ( mam podklady z externiho monitoringu ) v nedeli od nejakych 5 rano nevim ted presne kolik, ale asi hodinu. To jsem ti rekl, priznal informoval.
A v tom to prave je.
Migrace zacala v sobotu vecer kolem 23:00 a skoncila v nedeli rano kolem 10:00. Ano ..protahlo se to. Ale ty jsi z toho udelal cely tyden, pak teda jen vikend. Bylo to mene nez 4 hodiny.
Karty: ve sporce meli nastavenou spatnou URL, ktera ciste nahodou na starem serveru fungovala. Novy je striktnejsi. Muzes si to overit s predavacim protokolem v ruce.
Homecredit s tim nema nic spolecneho. Byla to nahoda, kterou se nepodarilo zopakovat. Sam jsi v hlasce videl, ze transakce byla zamitnuta kvuli opakovanemu odeslani stejneho pozadavku. Opet si tam muzes zavolat a overit si to. Ale samozrejme za to muze Daryl, daryl je curak a vysirka. Nejde HC, takze celej shop stoji, utikaji mi milionove obraty a ja si nenecham nic vysvetlit.
O uslej zisk zadat muzes. mam presne spocitano o kolik jsi vypadkem prisel a mam to podlozeno (delku vypadku) externimi nezavislymi zdroji.
A ze mas nahovno svuj prohlizec IE ses presvedcil sam. Ve vsech jinych ti vse funguje, jen IE ti kravi. Vime to uz vice nez rok. Nedas si rict. POkazde kdyz prudis, ze ti v IE neco nejde, 3 lidi stravi nekolik hodin testovanim na desitkach pocitacu, kter mame ruzne ve sprave i na emulatorech a snad az na jednu vyjimku se na nic neprislo. A ja vysiram kdyz mesic po splatnosti faktury ji chci zaplatit.
U tebe je problem, ze kdykoli se ti neco rozbije, muze za to daryl a neexistuje zpusob jak ti vysvetlit, ze nekter veci spolu nesouvisi a za nektere opravdu nemuzu. Shoda nahod ti taky nic nerika. Tebe to nezajima. Ty volas pravniky vyhrozujes zalobama ...
Chvilema si rikam, jestli netrpis schizofrenii ...
Čtyři dny nefungovali objednávky přes Google chrome. Urgovali jsme to několikrát. Dva dny nejely majly. Skoro celý víkend celý shop. To je u Tebe jeden večer, Prober se !!! :D Stáváme.
Karty: ano chyba související s přesunem
HC: vysralo se to ve stejný den jako karty a celej shop
Ušlý zisk: o to opravdu nestojím, nejsem ku*va jako Ty, která se snaží ze všeho jen vytřískat, já mám alespoň trochu soudnosti ;) Neozývám se a neleze do prdele někomu jen když potřebuju peníze na daně. Zase x lidí potvrdí :D
To jako shop je optimalizovanej jen pro nějaké prohlizece, a ostatní co je používají mají smůlu? tohle myslis vazne? Tak to už je opravdu vrchol :DDDDDD
Testováním? Jaký testování? ROFL vše si musím otestovat sám :))))))))))) Opravdu profesionální, chybu najdu většinou během prvních 5-10 s ověření funkce, opravdu profi přístup.
Ne, u mě je problém to, že Tobě píšu o problému a Ty ho hned svedeš, že v žádném případě se to nestalo Tvou/Vaší vinou, i když později vyjde najevo něco jiného a vrchol všeho je když se za Tebe musí omlouvat Tvůj programátor, který na rozdíl od Tebe umí jednat s lidma a ne jen nevysírat. To je také jediný člověk, který se za tenhle incident nějak omlouvil. Chybí Ti slušné chování a pokora. Mám chuť Ti naúčtovat moje prosraný hodiny práce, díky Tvému diletantství.
Jaký právníky, Ty něco bereš? :D Jediný kdo tu vyhrožuje vždy smlouvami a právníky jsi Ty. Já k tomu nemám ZATÍM důvod :) zatím :)
Neboj netrpím, jsem zcela zdráv ;)

30.05.2013, 15:52 |
JR Neblbnete, takhle dneska zase nic neudelam .... :-D

30.05.2013, 17:01 |
Daryl (A)
Optimalizace shopu: vidíš někde ze bych psal ze je optimalizován jen na určitý prohlížeče ? Mluvím o TVÉM Exploreru ... Na vsech ostatních IE to bezi coz ti potvrdilo několik průzkumu ktere sis sám dělal jak na fb tak i tady.
O pravnikach a uslem zisku jsi tu zacal ty sám. Přečti si své předešlé příspěvky. :) uz ani nevis sám co píšeš.
Hc jsi hlásil chybu az za týden nebo 14 dni ne ten samy den kdy se to presouvalo. Kdyz se podíváš do adminu sám uvidíš jak kecas protoze tam mas objednávky i z období o kterem tvrdíš ze to jedu to nefungovalo. Jo mozna to bylo jen na tom tvém IE :) nebo to vysvětlit jinak ?
A nesly mejly. Hm ... chápu ... hlavne ze jsme se spolu koukali do logu. Ze ja si to neulozil :)
Ale snad uz obecenstvo chápe jak se veci maji.
Jsem vstřícný slušným zákazníkům. Ale pokud Vám někdo otevřené napíše ze od nej nemáte čekat, ze se k Vám bude chovat fér jen proto, ze jste jinému svému zákazníkovi udelali lepší cenu ... no co na to říct ?
Ano při presunu došlo k vyjeveni několika problému . To neznamena, ze jsme to zapricinili. Přesto jsme se postarali o nápravu. Byt jednání slušnější, tak mozna i rychleji a mozna bych si dal tu praci s vysvětlením jak k tomu došlo ( coz obecenstvo jiste uzná, ze zde nema smysl, protoze jenom lzu a kradu a cokoli řeknu je jen proto abych někoho obelstil a obral o peníze :) ).
Koneckoncu at udělám cokoli, budu za vse zodpovědný. Protoze ja tomu nerozumím, ani po 15 letech to neumím atd atd.
A proc ? Protoze kdyby to nebyla moje chyba, musel by tu praci zaplatit. A to je průser.
Zjistil jsem, ze je to dnes skoro trend. Kdyz se nechce (at uz z jakéhokoli důvodu ) platit, vymysli se obstrukce, připomínky, námitky a sáhodlouhé dohadování . A kdyz to nevyjde ... tak se aspon pomstime ... a pobavime diskuzní forum.
A dane: jo taky story :) mno ... je to trosku jinak. ja po tobe nikdy nic nechtěl. Ty ses dozadoval tak jsi dostal smlouvu, paušál a k tomu webhosting a partnera zdarma. A ta smlouva byla tak nevýhodná, ze jsi ji v prosinci podepsal znovu. Ale hups, uz bez webhostingu a partnerského programu zdarma .
Co neni zdarma to nechcem :) a kdyz mi pak smazou tapetovacku s odkazama je oheň na střeše :)
No nic ... Končím. Uz mi brnej nohy. Jdem dělat pro slusny lidi :) těch je naštěstí drtivá většina ...
Je videt. Ze jen slivickaris. Kdo Te zna. Vi moc dobre jak se veci maji. Ja nemam opravdu se tady potrebu nijak obhajovat ;-) evidentne ty ano. Tuna hoven a stejne jen plky a zavadejici informace. Proto take jak jsem uvedl. S tebou odmitam cokoliv resit. Takovej ulhanek a vysirka :-D doporucuji doktora. Protoze ty tem kecum co pises fakt i veris :-D:-D:-D:-D

30.05.2013, 17:48 |
Daryl (A)
Jen se branim pomluvam. Jak rikam, jestli je jeste nekdo, kdo je stejneho nazoru at se prihlasi.
Nenecham se preci pomlouvat na svem vlastnim foru aniz bych se branil. I kdyz ted premyslim, co to musi byt za zkazky, co o mne asi siris kolem. Jen verim, ze vetsina lidi je soudnych.
A ano, kdo mne zna, vi jak se veci maji. Slusnemu vyjdu vstric ale na hlavu si srat nenecham :)
Vetsina lidi ano. Jen ty ne :-D

30.05.2013, 18:02 |
Daryl (A)
evidentne ... tady to vidime ... :D
ale chapu ..kdyz uz nic jineho, tak chces mit aspon posledni slovo. NIc kloudnejsiho uz asi nevymyslis