Navštíveno 4831x

27.05.2013, 11:23 |
hanzz No, čekal jsem, kdo to tu postne... co k tomu říct? ZVYKEJTE SI! Ještě bude spoustu let trvat, než narazíme na dno a tenhle problém se začně efektivně řešit. Nic hezkého to každopádně nebude - jak čekání na to dno, tak to, co se bude dít po tom. Utěšit nás může leda to, že to bude ještě celkem "sranda" proti tomu, čím si projde západní Evropa. Etnickonáboženské války jsou nevyhnutelné. Myslete na to a připravujte se...

27.05.2013, 11:33 |
Augi hanzz: Bohužel souhlas s Tebou. A ano, "Allah Akbar" je mnohem větší hrozba.

27.05.2013, 12:21 |
macek | Upraveno: 2013-05-27 12:22:55
:-)) co na to rict ?? sou to mrdky ktery maj jen samy vyhody atd.Zrovna jeden kunda cernej v sobotu rika MOOORE TO JE V PICI VONO MI ZBUDE PO TOM VSEM CO DOSTANU NA DAVKY A ZAPLATIM POPLATKY JENOM 28TISIC A TO NAM NESTACI :-)) TO JE 5ooKC DENNE ZA CIGARA A KDE JE ZRADLO???
VON TEN KUNDA CERNEJ DOSTAVA MESICNE 39TIS OD STATU A JESTE JE NASRANEJ
Pepo ty vis o koho jde
Jednou na ty kurvy nekdo vytahne ostry ve vetsim mnozstvi. A skonci to obcanskou valkou. Podle me si to nenecha vetsina dlouho libit. A to se netyka jen CR, ale i dalsich zemi, kde to vre a narodnostni nepokohe jsou na dennim poradku.
Freerider: Máš pravdu, většina si to nenechá dlouho líbit, ale tak max. v hospodě u piva. Jako národ nestojíme za nic.
macek: nevim kolik stoji cigara, ale jestli jich vykouri za 500denne tak asi ty davky dlouho pobirat nebude :)

27.05.2013, 12:58 |
macek assassin je jich asi 5 a hulej i cikanata
to hulej i ty nenarozeny macku vyfot ho ,aby tady bylo vidno jak vypada :-)))))wopicak jeden
V SR to tiez nie je o nic lepsie :/

27.05.2013, 13:27 |
macek Pepo dam sem tu super fotku:-))

27.05.2013, 13:28 |
macek
jako walish: češi umí jen blbě kecat a stěžovat si

27.05.2013, 15:50 |
hanzz | Upraveno: 2013-05-27 15:50:24
Na druhou stranu ten, kterého na den přesně před 71 lety sejmuli, říkával, že Češi jsou smějící se bestie... čili, nebuďme úplnými pesimisty :)

27.05.2013, 16:10 |
macek | Upraveno: 2013-05-27 16:11:29
To mas pravdu ze to rekl a taky po pravu sel do matky pici kokot ale to nema spolecnyho nic s tema apacema co tu predvadej

27.05.2013, 17:04 |
Rudi Šáhněte si sami do svědomí, kdo pro to něco udělal a nějaký i třeba pochodu se zúčastnil? Není to tak dlouho, 2 roky, co tady probíhali masový demonstrace na severu Čech...

27.05.2013, 17:16 |
Draxx Kdo je vetsi svine - ten kdo socialni davky bere, nebo ten kdo je dava ?

27.05.2013, 17:25 |
macek Draxx a co jsi tim chtel rict??
Prvadepodobne, ze tenhle pruser nase vlady pestujou uz pekne dlouho tim, ze z nich delaji chranenej druh, na kterej se nesmy sahat. Celkove stedra socialni politika a nikdo nema zajem resit jeji zneuzivani, takze tyhle existence maji spocitany, ze se jim to proste vyplati. Dalsi vec je, ze kdyby se hned po "revoluci" jasne ukazalo, ze pravidla plati pro vsechny stejne, tak si nikdo takhle nevyskakuje. Takhle maji 20 let zkusenosti, ze si muzou dovolit skoro vsechno a napadenej se skoro nesmi branit. To je jedna (v jejich pripade mozna dve:-D ) generace, ktera vyrusta a zije v tom, ze si muzou dovolit vsechno. Takze jednoduse delaji bordel. Pokud se tohle nezacne resit, tak to bud skonci pouzitim armady, nebo obcanskou valkou.

27.05.2013, 18:50 |
CRK dneska se toho chytla nova a prej jim maj dokonce přišít pokus o výtržnictví, to je síla...
SEEK AND DESTROY
Vytrznictvi? No ty vole, tak rutalni trest?? Co takhle napadeni a pokus o zabiti? Vzit nekoho klackem po hlave nic jinyho neni.

27.05.2013, 19:30 |
Rudi Stejně to skončí podmínkama jako mačetovej útok bo byli určitě amnestovaní...
Zatím veškeré průvody pořádala vymaštěná náckovská Dělnická strana. Až bude nějakej protiromský průvod aspoň trošku rozumně koncipovaný, tak se zúčastním rád.
Jinak řešení je jasné - za prvé osekat dávky na polovinu, jako to udělali na Slovensku. Jsme stát, kde se vyplatí nepracovat a tak to být prostě nesmí. Krok druhý - na víc než dvě děti nedat ani korunu, jen daňové úlevy. Ať se vyplatí mít děti pouze pracujícím (tzn. ne cikánům). Krok třetí - postavit další věznice, současné jsou přeplněné. A bude klid.
Jenze tohle vsechno je ti k nicemu, dokud nefungujou soudy.
Chudak ta co ceka ty patercata, jedno dite, na ktery pobrala porodny uz ma, a za tech pet nedostane ani korunu... a na nove z toho zase udelali srdcervouci sracku...

27.05.2013, 20:55 |
CRK ty se chytnou všeho... ale to je taky nějaká kofola, ne?

27.05.2013, 21:20 |
jzxr někde jsem četl/zahlíd že cikáni volí čssd, asi bych tomu i věřil...aneb dokud se lidi neprobudí a přestanou volit socany typu čssd/ods apod. havlistický organizace kteří pracujícím berou a nepracujícím dávaj (a sobě) tak se nezmění vůbec nic. jako by nestačilo že pracujícím seberou zhruba 70% příjmů na daních, dodatečných daních na silnicích a dalších daní z daní...a pak to daj cikánům a jiným menšinám. už se těším až ve volbách vyhraje čssd a všichni budou zase fňukat:) bééééé
jaka kofolo normalni cikanska pakaz ,mohlo by se to nazývat pravým jménem ,přízivy zasrany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28.05.2013, 11:23 |
CRK ty krávo...

28.05.2013, 11:23 |
CRK kdo nahlásil tu fotku?

28.05.2013, 11:27 |
CRK [ Link ] tak sem zvědavej, kolik nakonec vyfásnou...
tapapajo ty woe ----cituji :„Ještě dříve teda vlastně začal plakat partner. Nejdřív to měla být dvojčata, pak čtyřčata, ale tomu jsme nechtěli věřit a říkali jsme si, že se spletli. Když mi pak lékař na konci března ukázal pátou hlavičku, teprve nám to došlo.
No mě taky nebudou muset celý život makat
na videu vidim teda víc cigosu nez 5
"Celý incident vyvolal s klackem v ruce nejmladší z útočníků, teprve >>>ŠESTNÁCTILETÝ<<< Rom. Záběry ho také zachytily, jak v jednu chvíli na ležící ženu skočil a dupl. "Lituju toho. >>>BYL JSEM OPILÝ<<< (tím se všechno omlouvá přeci!). Chtěl bych se omluvit, za všechny bych se chtěl omluvit... Víte co, zkazil jsem si život, >>>ČEKÁM DÍTĚ<<<. Rodiče z toho nejsou nadšení, musím sekat latinu, nesmím ven," svěřil se serveru iDnes.cz."
21:20 "chudoba nema kde parkovat" ty vo*e, to je fakt smutny
Jen jestli to starej cigoš s tím trestem nepřehnal, že mladýmu zarazil vycházky, vždyť jen v 16ti letech ožralej kopal do hlavy ležící ženskou, nic hroznýho se přece nestalo ne?
Hlavně, že v případě Vítkova se pro pár mladejch trubců který hodili flašku do opuštěnýho baráku, ve kterým náhodou squatovalo pár kriminálníků, poslal vrtulník se zásahovkou a v noci je odvlekli s pytlem na hlavě a následoval monstrproces v přímým přenosu.
Tohle hodně špatně skončí, je na čase přemejšlet o inzerátu "vyměním všechno svoje autohifi za kulovnici ráže .308"
Nic se dít nebude, pár demonstrací, půl roku klid, pak se stane něco za půl či rok a zase, takový koloběh, nic se nevyřeší... Však tohle se děje každej rok něco takového to, a stala se nějaká změna? Ne...

28.05.2013, 19:47 |
Ravo to Vencaf:
broky nemají podpis ;-)

28.05.2013, 23:54 |
Jozzo má pravdu ten chlapec ;) toho se hoši držte ,když už chcete blbnout
Jestli budou bubaci sypat patercata a cesi jedno, max dve deti..tak jsme pratele za chvilku v mensine. Vidim to bohuzel jako Highty..:(
Konecne se nekdo vyjadril spravne!
[ Link ]
Líbí se mi projev Putina k menšinám,budu citovat:
4. února, 2013, Vladimir Putin, ruský prezident, oslovil Dumu, (rusky parlament), a přednesl projev o napětí s menšinami v Rusku:
"V Rusku žiji Rusove. Kdokoliv menšinový, odkudkoliv, chce-li žit v Rusku, pracovat a jíst v Rusku, by měl mluvit rusky, a měl by respektovat ruské zákony. Pokud uprednostuji Shari'ya zákon, pak doporučujeme, aby šli tam, kde to je to právo země. Rusko nepotřebuje menšiny. Menšiny potřebují Rusko a my jim nebudeme poskytovat zvláštní výsady, nebo se snažit změnit naše zákony, aby vyhověly jejich touham, bez ohledu na to, jak hlasitě se křičí "diskriminace".
Měli bysme se poučit od sebevražd Ameriky, Anglie, Holandska a Francie, pokud máme přežít jako národ. Ruské tradice a zvyky nejsou kompatibilní s nedostatkem kultury nebo primitivními způsoby většiny menšin. Když tento čestný zákonodárný orgán myslí na tvorbu nových zákonu, měl by mít prvně na paměti národní zájmy, se zretelem na to, že menšiny nejsou Rusové".
Bouřlivé ovace politiku v Dumě trvaly pět minut!

30.05.2013, 08:15 |
KFL | Upraveno: 2013-05-30 08:15:48
hopa26> Ten Putin je hoax (bohužel).

30.05.2013, 19:41 |
Tomas Když jsem šel dnes ráno do práce po nábřeží Vltavy, spatřil jsem topícího se cikána.
Zoufale se snažil udržet nad vodou, poněvadž měl kolem těla omotaný ukradený měděný kabel.
S ním zápasil se živlem i jeho asi desetiletý syn, který měl na zádech přivázané ukradené kolo od automobilu. Bylo mi jasné, že pokud brzy nepřijde pomoc, tak určitě oba utonou.
Jako zodpovědný občan ČR, který nesnáší slepý rasismus, jsem událost neprodleně oznámil městské policii, hasičům a Záchranné službě Hlavního města Prahy.
Jsou čtyři hodiny odpoledne. Oba utonuli a já se nemohu zbavit pocitu, že jsem zbytečně vyhodil peníze za tři poštovní známky…

31.05.2013, 21:52 |
rebel no to je naše země česká no
čech streli černyho kuší kdyz kradou tak pujde sedet a když tlupa čenejch nekomu neco udela tak ani kokot jeste mu daji pomalu pochvalu. místo bytu a socialni podpory by jim meli koupit ostrov a vystehovat je tam a at si tam delaji co chtej . hovno demonstrace vystehovat ,odnosit je za hranice

01.06.2013, 00:03 |
Jozzo | Upraveno: 2013-06-01 00:04:11
skurvenej stát.....

01.06.2013, 00:08 |
rebel spíš ty co jim ještě strkaj prachy za to že delaj hovno kradou a delaj bordel .
tak jich máme dalších 5 :-)
[ Link ] pobavila poslední věta, že byly počaty spontánně...chtěl bych u cigošů vidět nějaké plánování
JJ presne a Vltava se nasrala a chce je utopit

02.06.2013, 12:36 |
rebel :-)

02.06.2013, 12:37 |
rebel no a kdo je bude podporovat zase naše země česká z našich příjmů

02.06.2013, 12:56 |
rebel cože oni si ještě budou vymejšlet jako kdyby sme se bez jejich pracovních dovedností neobešli .
Tak at se odstěhujou ,kdo je tu drží stejne česky neumí a ve světě je cigánů mraky tak se domluví všude to je jejich výhoda . hnedle by sem jim dal hromadnou letenku

02.06.2013, 12:56 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-06-02 12:56:57
endru: jenže tohle mají chytře promyšlené, samozřejmě, že nepotáhnou a navíc tím cíleně upozorní, jak jsou "chudáčci" a zase se to bude řešit v EU, u organizacích apod. a ti naši nahoře se z toho po.... a jim bude zase líp, tomu věř!

02.06.2013, 12:58 |
rebel high: jj to jo to mas recht
[ Link ] hmmmmmmmmmmmm skoda bejt cerny maji minimal 3+1

02.06.2013, 13:24 |
cendler | Upraveno: 2013-06-02 13:28:40
Proč tam není diskuze? to je mi záhadou :-)
P.S:myšleno endru.ondra přizpěvek
diskuze se maze prece cesky obcan nebude svobodne vyjadrovat to co citi
však vím, jak jsem Velká Británie cpala prachy na romskou problematiku v letech 2002, kdy zavedli kontroli na letišti, nepouštěli k sobě cikány a sem tam nějakého čecha, aby se neřeklo, že jsou rasisti a přitom se posílali peníze, aby jim tam nejezdili a říkali o nás, že jsme rasisti...
02.06.2013, 12:42 podivejte se taky na datum clanku. Od te doby vyhrozovali mnohokrat a furt nic :(
jasny je ze cikani umeli driv lhat nez mluvit