Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Co se sousedem "chovatelem"?

o Navštíveno 2468x o
o 27.05.2013, 09:31 | Freerider
Sousedi přes jeden barák mají psa. Dům je tři roky rozestavěný, ani to moc nevypadá, že to v brzké době dostaví, nicméně mají tam takovou boudu a jezdí tam na pikniky a hlavně chlastat. Před asi 14 dny postavili kotec a psí boudu.
Teď tam v pátek přivezli psa, zavřeli ho do kotce a odjeli pryč. Pejsek vyje od pátku skoro nepřetržitě, v sobotu večer tam přijeli, dali mu žrádlo a zase ho zavřeli a odjeli pryč. Pes mi nevadí kvůli hluku, ale je mi ho strašně líto. Bavili jsme se o tom se sousedem a ten je na tom úplně stejně. říkal mi včera, že už tam chtěl jít a psa vzít domů, ale rozmyslel si to. Neřešil jste to někdo někdy?

o 27.05.2013, 09:50 | crestik
...mě napadlo chodit si s ním hrát, krmit a vycvičit si ho, až nakonec bude startovat na svoje majitele. Zas je otázka, jak by se k tomu stavil ten bořek stavitel
o 27.05.2013, 14:47 | PlusOne | Upraveno: 2013-05-27 14:48:18
Dej tomu chvíli, a pokud se nic nezmění, natvrdo to hlas:
[ Link ]
Kvůli jednomu víkendu to nikdo řešit asi nebude, max. policajti ohledně nočního klidu, pokud ten pes vyje i v noci.
Určitě pomůže, když budeš vědět, jak často tam kdo jezdí, kolik žrádla a vody ten pes asi dostává, jak velkej je ten kotec, jak velkej pes, jak často ho pouštějí ven, kam sere, pokud do kotce, tak jak často se vyklízí atd.
Čím víc informací, tím větší šance na úspěch.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4268 sekund.