Navštíveno 2908x

Do noveho bytu, si rikam, ze bych poridil i neco na hrani. Xbox nebo PS3 :-) Ciste jen na hrani.. Napojeni pres HDMI na smart tv takze ciste jen kvuli hram :-) Jak je to s hranim vypalenych her :-) Ktery koupit... xboxku je nekolik :-) Shanim spise jety
ani jedno vyčkej až k nám dorazí petelice s názvem PS4 ;)
Mám Xbox, ale sel bych do PS3 - hraní online free, kdezto u Xka musis platit. Ale pokud to je jen na hraní. tak Xbox - precejen vypalovat a stahovat Blue-Ray hry na PS3 je casove asi narocnejsi nez palit obyc DVD na Xko ;)

26.05.2013, 20:45 |
Losky | Upraveno: 2013-05-26 20:45:42
kašli na zálohy, akorát s tím budeš pořad něco řešit, updaty, live - ban. Kup Origo a kup třeba bazarove hry, pak je zase pro dáš.

26.05.2013, 21:13 |
Duri PS4
chceme si s mladou zahrat neco pri dlouhych vecerech pripadne ja sam pri dlouhych vecerech takze u toho nebudu sedet kazdy den :-) nehodlam vyhazovat desitku za nocou PS4
Za 4000,- prodávám PS3, 160GB, hraný pár hodin, komplet balení :-)
S mladou sa budeš najviac baviť pri pohybových hrách, takže v tomto prípade by som ako Plejstejšňák doporučil Xboxa s Kinnect-om...

26.05.2013, 21:57 |
AR Pokud nové tak XBox One či PS4, pokud nechceš moc investovat tak XBox 360 či PS3. Pokud s babou tak asi jak pan slim radí, budou to nějaké pohybovky a v tom případě asi XBox s kinnectem, u PSka bys musel držet v prackach ovladače. A nebo ještě větší lowcost a nintendo wii. Tady můžeš babě dát i Wii Fitnes a může na sobě pracovat.
Btw. môj skromný odhad je že na nový PS4 by Ti 10k nestačilo tu v ČR ani... Necháme sa prekvapiť ale, ja ho vezmem stoj čo stoj :-)
A kdy bude? Taky bych ho chtel

26.05.2013, 23:19 |
AR AllInOne: mělo být ke konci roku, ale spíš jaro 2014
Kua to je za dlouho:-(
No snad to bude za to stat.
jestli chceš i pohyb tak xbox. Jinak bych se kouknul co maj i kámoši at si můžete mněnit hry
Mě by zajímalo nějáký srovnání xbox one vs ps4.

27.05.2013, 08:34 |
Losky co hraju občas s mladou, tak to jsou Lego hry na 360tce

28.05.2013, 20:28 |
rcman Za sebe doporučím jen PS3! PS4 bude asi super. Ale ze začátku bude zase málo her a každá hra bude stát strašnou raketu. A pravděpodobně se věci na PS3ku dostanou cenově trochu dolu. POkud ti půjde jen o hraní a nebudeš řešit ty nejnovější hry apod, tak ta PS3ka vyjde dle mě cenově a kvalitativně dobře...
Xbox jsem nikdy moc nemusel, ikdyž pohybem ovládané hry mají na dobré úrovni. Třeba se časem nechám ukecat...
Pokud by ti šlo vyloženně o pohybové hry, tak bych klidně i kouknul na NIntendo Wii. Graficky je to sice o ničem, ale ty hry jsou na pohyb udělaný dobře. Sestra má dokonce i nákej ten Fitnes, kde cvičí a postupně hubne atd. A opravdu jí to funguje...

13.11.2014, 10:37 |
JB zdravím. četl jsem, co jste psali rok a více zpět. Mám malý děcka, malýmu je 6 a u kamaráda viděl xbox 360 s tím kinnectem a je vymalováno. Řeším, že by tendy ježuch něco dovalil. Nikdy jsem žádný hry nehrál, takže jsem mimoň. Četl jsem srovnání xbox360 s xbox one, pak xbox one s PS4. Nemůžete mi prosím napsat své názory. Nechci rozpoutávat nějaký flame. díky moc.