Navštíveno 1919x

Ahoj, mám fiata (4x98) a mám doma kola 4x100. Rád bych je na auto obul. Středící kroužky jsou mi jasný, ale co šrouby? Spousta lidí mi říká ať dám obyčejný, že to není problém, ale do toho se mi moc nechce, jelikož s autem dost jezdím. A tak bych asi chtěl dát šrouby s plovoucí hlavou. Ale nemám s tím žádnou zkušenost a ceny jsou dost rozdílné tak bych rád nějakou radu z praxe které zvolit.
Klidně mi nějaký prodejce může rovnou i nabídnout a nebudu se vůbec zlobit:)
Jinak je to na Fiat Multipla r.v.2000
Díky moc za rady i případné nabídky :)

23.05.2013, 19:03 |
dalio někde doma se mi válejí ....nové , nepoužité.
Koupil jsem je na Doblo , ale než došly , tak jsem koupil origo alu . pokud neseženeš,tak ti udělám nějakou slušnou cenoffku
Když je tu to téma tak se zeptám. Dá se vykompenzovat přes plovoucí šrouby rozteč 5x112 a 5x115? Nebo to už je moc?
já měl plovoucí ze 112 na 114,3 a ok, tak si myslím, že i těch 115 to snese
Dalio : jaký máš rozměr, budu je taky potřebovat, mám blbou rozteč a koukám i po jiných, a když koupím, tak ty šrouby budu potřebovat, pokud máš M14x1,5 tak bych je vzal

24.05.2013, 06:54 |
dalio kouknu na ně , jsou úplně nové , ani nejsou otevřené .... jen musím zajít do garáže
Dalio tak mrkni a třeba se nějak dohodnem. Hlavně jestli jsou to M12x1,25 což má většina starších fiatů, nebo M12x1,5 ale to by snad mělo být jen na grande puntu. A nebo M14x1,5 což taky některé mají ....
Mishan díky. Ono to možná i těch 114 je ale kdo ví o tom sem nějak narazil že se vedou trochu domněnky.