Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > konec AXA bank v ČR

o Navštíveno 3271x o
o 22.05.2013, 17:14 | audio1
tak koukám, že další ryba nevydržela v našem malém rybníce: [ Link ]

o 22.05.2013, 18:53 | Pavel 528
ach jo,to jsem si u nich vzal v lednu hypo a mam tam sporici ucet....[[
o 22.05.2013, 19:01 | BATMAN
hypo mam od nich 2 mesice. Na netu se dusujou ze vse zustane pri starem tak jsem zvedav. Jen me nejvic zajima zda i u unicreditbank budu mit tu vyhodu 1x za 12 mesicu snizit jistinu az o 20%.....
o 22.05.2013, 19:21 | Only_One
to jsem ani netušil, že tady je nějaká AXA banka..
o 22.05.2013, 19:22 | Pavel 528
a to myslis,ze hypo jako pojede dal jo?to se mi moc nezda a asi si budu muset poresit hypo jinde
no zitra tam cinknu,jak to je...
o 22.05.2013, 19:26 | BATMAN
Volat tam nemusis,ja volal ted a v podstate ti nic jineho nez je dostupne na netu nereknou. Holt mame pockat na dalsi informace co poslou postou.
Prej dokonce podle zakona nase hypoteky muzou postoupit jine bance.
Pravdepodobne ale nejaka domluva a podpis u unikreditbank treba bude a prostor pro vyjednavani taky.
Precejen si vem ze UB prebira od axy nekoliset nerizikovych hypotek od lidi co plati a to je pro ne dobrej kseft tak horsi to urcite nebude.
o 22.05.2013, 19:31 | koren
ja bych rek ze veta "Součástí nové podnikatelské strategie je i navázání úzké spolupráce s UniCredit Bank Czech Republic, a.s." mluvi sama za sebe:-)
o 22.05.2013, 19:35 | Augi | Upraveno: 2013-05-22 19:35:57
AXA spolupracuje s UniCreditBank, takže možná "skončíte" tam...

EDIT: Spolupracuje s nima už víc jak 2 roky, minimálně.
o 22.05.2013, 19:38 | Pavel 528
ok,...no vypada to tak,ze to asi prevezme UB,ale kdyz koukam na jejich hypo,tak maji dokonce o kousek nizsi urok,coz neresim,nicmene zase musis mit u nich ucet,coz ja ucet menit nechci....

pokud by to bylo nejak podobne jako kdysi e-banku prevzala RB,tak je mi to jedno,taky jedu do ted ekonto a jsem spokojen....
o 22.05.2013, 19:59 | Lucni.konik
Ke špageťákům? Radši nohy na ramena a kalupem pryč. Vím, o čem mluvím a jak se chovaj, když "někoho" převezmou.
o 22.05.2013, 20:10 | LukasMatej
Volal jsem a pan na infolinxe rikal ez se pro me kdyz mam hypo nezmeni :-) Urok i smluvni podminky zustanou stejne.
o 22.05.2013, 20:29 | Augi
Lucni.konik: e? co trím pán chtěl říci?
o 22.05.2013, 22:39 | Only_One
To by mě zajímalo jak se pak řeší zástava v KN. Měla by se, když to převezme jiná banka, změnit zástavní smlouva? Když by se nezměnila, tak pak může být problém se smazáním zástavy po doplacení a nebo i při běžném refinancování jiným ůstavem.. Chtělo by to pořádně ohlídat aby to bylo vše právně v pořádku
o 22.05.2013, 23:03 | BATMAN
uz vidim jak cely zhavy bezim na katastr s hromadou novych lejster a tezce vydelanou tisicovkou abych predelaval zastavu.
Mimoto ja osobne se neobavam o nove podminky od UB,ty si sakra dobre pohlidam a nepodepisu to co mi podstrci pod cumak.
Vsichni se dusuji ze smlouvy zustanou zachovany,ale ja mam nejvetsi obavy o vyhodu bezplatne umoreni jistiny 1x za 12 mesicu coz sice maji na svem webu tucnym pismem,ale ve smlouve to nema nikdo.
o 23.05.2013, 08:53 | Lucni.konik
všeobecně......ale je to i osobní zkušenost jako bývalý zaměstnanec jimi přebírané společnosti.
o 23.05.2013, 09:13 | Harryp
Co blázníte- píšou, že Unicredit převezme Vaše smlouvy, tak jak jsou!
o 23.05.2013, 09:50 | BATMAN
2Harryp:A ja znova opakuju ze to o tech bezplatnych splatkach kazdych 12mesicu neni ve smlouve ani slovo a kdyz jsem na to upozornoval tak mi to ani do smlouvy doplnit nechteli,nehlede na to ze uz na to nebyl cas.

Mimoto i na te infolince mi rekli ze BY vsechny smluvni podminky MELI zustat zachovany. Rozhodne to neznelo verohodne. Vime jak to byva,jsme v CR.
o 23.05.2013, 09:57 | Sau
Na hypotéky se*e pes, ale karta od nich bude chybět, měli jednoznačně najlepší kurzy při placení v zahraničí ze všech karet vydaváných v ČR :(
o 23.05.2013, 10:16 | Harryp | Upraveno: 2013-05-23 10:17:35
BATMAN: Proč si takovou smlouvu podepisoval, když tam není to co chceš? Ulož si rychle ty informace z webu, myslím, že to do budoucna budeš potřebovat.

Tady jsou nějaké podrobnosti (píšou, že hypoték je cca 200 kousků a hned dvě jsou zde :-) ) [ Link ]
o 23.05.2013, 10:48 | BATMAN
2Harryp:Bohuzel jsem u refinancovani u AXY nemel dost casu a smlouvu ti do ruky dopredu nikdo neda (uplne na zacatku jsem to pozadoval).
Funguje to tak ze mesic-dva behas a vse vyrizujes a smlouvu dostanes do ruky tyden pred terminem kdy mas doplatit stavajici uver u byvale banky kdy uz se jen divis k cemu vsemu se zavazujes. V podstate kdyby jsis uprdnul a nedal jim to pisemne vedet tak mas 10.000 flastr a podobne.
V techhle vecech proste musis umet chodit,jinak jako normalni smrtelnik malokdy uzenes banku k tomu co chces.
o 23.05.2013, 10:54 | Harryp
Batman: Já tomu rozumím, ale pokud to nemám už ve smlouvě s AXA (někde to dle tvého tvrzení slibuje na webu), tak to nemůžu chtít po Unicredit...ke které asi Vaše smlouvy přejdou tak jak jsou sjednány.

Jinak já řešil hypotéky dvě, refinancování jednou a nikdy jsem měsíce kolem toho neběhal a vše měl během několika dní hotové a smlouvy před podpisem jsem tedy měl v ruce vždy. Zrovna toto by mě tedy dost odradilo od podpisu, když ti ji nechtěli dát předem k prostudování.
o 23.05.2013, 11:03 | BATMAN
Tuto vyhodu maji napsanou hned na hlavni strance jako druhou v poradi,takze to neni nejaka zakopana veta kde si ji malokdo vsimne: [ Link ]
cele mi to trvalo cca 2 mesice a dotoho pocitam i dlouhe studie nabidek ostatnich bankovnich ustavu,porady s kamarady apod. Ono pri vyjednavani te nenapadne ze to ve smlouve nebude. Samozrejme jsem mohl nepodepsat,ale prisel bych o 5000kc ktere jsem daval RST za vycisleni zustatku dluhu bo jak se to jmenuje. Pak se clovek zkratka musi rozhodnout.
o 23.05.2013, 13:10 | Harryp
Jak jsem psal výše, raději si celé stránky ulož. Kdyby přišlo na věc (asi to chceš udělat), tak ať máš alespoň něco v "ruce". Jako i banky už snad v Česku pochopily, že je třeba se mnohdy individuálně domluvit.
o 23.05.2013, 14:53 | Mazety
a co takhle úvěr ukončit, že to nikomu jinýmu než s tím co jsi podepsal splácet nebudeš:D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3794 sekund.