Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > vaření nerezu Praha

o Navštíveno 1202x o
o 21.05.2013, 16:15 | schwaboid
Mám tři nerezové podložky pod kola, každá 1,5mm (víc ta mašina neuměla pálit) a mám strach je namontovat, bo se díky leklému povrchu po sobě velmi lehce pohybují,, aby se mě nestřihly štefty. Napadlo mě je zbodovat k sobě .... blbost? nebo nechat vytočit z hlíny nové? Spěchá to, nemůžu nahodit letňáky .... 603579928 Roman

o 21.05.2013, 16:34 | michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2013-05-21 16:38:13
[ Link ] muj strejda... novy ti asi nevytoci, ale svarit stavajici by mohl (ackoli teda myslim si ze to je blbost, kvuli hazeni) ale bude te to stat maximalne jeden telefon, zkus mu zavolat, dela vsechno mozny
o 21.05.2013, 20:27 | .mycTD
taky bych mel strach, ze se to zkrouti a budou hazet.
o 21.05.2013, 20:47 | michal_smsmsm (A)
zase jde jen o montaz, na aute to budou drzet srouby a tam verim ze uz se to pak nehne, takze bych rekl ze stacej ctyri body presne krizem o stejny velikosti a melo by to drzet a hazet by to ani mocnemuselo, ale je fakt, ze vytocit cely novy z duralu by byla dle meho nejlepsi volba, o tom zadna, ale to nevim jestli dela, nevim jak je na tom s materialem a jak velikej ma sousruh.. jo bejt nam vsem o deset let min, hned bych vedel co s tim a kde na to, ale ted uz je to horsi...
o 21.05.2013, 22:05 | schwaboid
Dík, zítra mu zavolám.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3698 sekund.