Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Golf MK1

o Navštíveno 2289x o
o 21.05.2013, 10:36 | Losky
Ahoj, narazil jsem na tenhle kousek a chci se zeptat, jestli ho někdo neznáte, je to z Prahy. Kluk si to dovezl, udělal nový lak, střechu a teď prodává. Docela mě to zaujalo na léto.
Díky
[ Link ]

o 21.05.2013, 13:30 | C...arlos
Neznám,ale je to můj sen. Vypadá dobře, ale určitě to chce vidět a projet se.
o 21.05.2013, 13:32 | Losky
S klukem jsem mluvil, ale působil na mě dost pubertálně. Zítra to asi pojedu omrknout
o 21.05.2013, 13:50 | Losky
volal jsem mu ještě jednou, že bych přijel ráno a případně to hned vzal a říkal, že už mu první zájemce má přijet navečer a že jsem už asi devátej. Evidentně bylo vidět, že ty zájemce opravdu má. Škoda, měl jsem se tam jet podívat dnes:-/
o 21.05.2013, 14:58 | gizmi
Losky: co ti brani sebrat se a vyrazit HNED? :D Kdo driv prijede, ten ma.. :) Ja mel na civica taky kazdy den mraky zajemcu a nakonec neprijel nikdo..
o 21.05.2013, 15:04 | Losky
moc jsem nad tím přemýšlel a prostě to projel. Nenapadlo mě, že o to bude tolik zájem a pak jsem šel do práce
o 21.05.2013, 23:37 | AR
Takže už pryč? Šak si měl skočit po práci ne?
o 22.05.2013, 00:22 | Losky
asi jo, říkal, že první kupec má přijet navečer a další zítra.
Jinak jsem ten inzerát našel i tady, ale nějak mi to nesedí, je to majitel z Prahy. Že by to auto měl jen pár dní??? Jinak mi říkal po telefonu, že tam jsou přední sedačky z CRX.
[ Link ]
o 22.05.2013, 08:46 | AR
Tak na foto crx sedačky vidět jsou. Třeba borec to vzal v bazáči a potřebuje prachy tak zase pouští dále a nebo to má v bazáči na komisi atd. Stačilo tam skočit, kouknout a když tak odjet ;) Na foto vypada hodně dobře, otázkou je jak moc kvalitně či "na oko" to je udělané.
o 22.05.2013, 09:32 | Transportérák
Jestli je to teda fakt ten z druhýho odkazu tady v Chebu, tak ten bazar mám tady v práci přes plot a byl jsem se na to auto asi cca měsíc možná dva dívat a není to hezký. Nechtěl jsem ho koupit ale jen mám takovýho mazla defakto stejnýho doma pár let a tak mi tyhle auta zajímaj všeobecně.(ten můj není na prodej :-) ) To auto vypadá fakt hezky jen na foto. Ten lak je dělanej fakt asi jen na prodej. Mluvím o tom autě tady z Chebu.
o 22.05.2013, 09:46 | Losky
Je to určitě on. Já jsem si ho našel podle telefonu na libimseti.cz nebo jak se to jmenuje a vůbec ten kluk na mě nepůsobí jako nějaký autař atd:) Prostě asi koupil, naletěl a teď se to snaží udat. Já se tady právě jen ptal, jestli to někdo nezná, když je kluk z Prahy a tady Vás je plno, protože nejvíc bývá lak na kulový a u tohohle auta by to bylo škoda. Akorát jsem se přesvědčil, že na tom něco je.
o 22.05.2013, 11:15 | AR
No takže uděláno jen na prodej a pokus o vejvar no, i když na tom asi tak závratný vejvar nebude, když sem koukl na jiné inzy s mk1čkou vedle.
o 22.05.2013, 12:30 | Losky
To jo, moc na tom asi nevyvaří. Jestli tam ten inzerát bude ještě zítra, tak si myslím, že to neudal a to by znamenalo jediné, že je to šlupka. Včera tam byl ještě červenej, ale fakt super, ten stál ale 120t.
o 22.05.2013, 15:29 | Transportérák
No z dálky to vypadalo jako pěkný auto, ale pamatuju si, že když jsem koukl na vnitřní dveřní rámy a tak všeobecně na detaily, tak bylo jasný, že to bylo dělaný ne s citem ale spíš na prodej. Jo a jestli byl ten červenej krasavec za 120k, tak mě na tom nic divnýho nepřijde. Já jsem v mojem za o dost větší raketu za těch pár let co ho mám :-) Ale mě to netrápí, páč ho stajně nikdy prodávat nechci a mám to jako srdcovku.
o 22.05.2013, 16:16 | Losky
já se nedivím těm penězům, to ani náhodou. Ten za 120 byl fakt krásnej, ale už mimo rozpočet
o 23.05.2013, 23:29 | Lycron
Teď ho má kluk z K.Varů.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3122 sekund.