Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Volnobezne lozisko RC mdelu

o Navštíveno 969x o
o 20.05.2013, 14:58 | GooGoo
Tak jsem si cisil volnobezne lozisko starteru RC buggy a po nasazeni uz nefunguje jako volnobezne, ale jako normalni, tak ze zadny starty :( Na prvnich par tahu slo, ale pak uz ani tuk. Cim to namazat? Novy stoji neco kolem 400kc plus posta, to se mi vyhazovat takova castka nechce...

o 20.05.2013, 15:09 | C...arlos
Já ho na Savage ponořil do tech. benzínu a vždy šlapalo. Je pravda, že jsem za čas musel koupit nový, protože se už na hřídel nechytlo a prokluzovalo. ale co s tím to neporadím.
o 20.05.2013, 17:00 | assassin
googoo: zmer vnejsi prumer a prumer hridele na kterej patri, mel jsem stejnej problem u tamiye TNX a upravama/cistenim loziska niceho nedosahnes, chce to novy (jeste teda ze bys mel total mimo rozmer tu hridel, to by pak chtelo novou...

kazdopadne ja koupil tohle lozisko za par dolaru na hobbykingu v sekci pro rc vrtulniky, je tam v hlavnim ozubenem kole. ja TNX predelal na stridak, takze kdyby bylo stejny, muzu ti nechat to svoje, ale mam dojem ze sem jich tenkrat koupil vic... takze kdyz to bude stejny, klido poslu...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3605 sekund.