Navštíveno 2805x

Jsem hrozně zvědav, jak tohle dopadne.
[ Link ]
no jak by, normalne ho zavrou co jinyho, dit sme v cr...

20.05.2013, 11:30 |
hawai ,,Nešli jsme krást, jen jsme se dívali po nepotřebném šrotu,, ...Tak ať se nedivěj

20.05.2013, 11:30 |
xSam | Upraveno: 2013-05-20 11:30:40
No jako, nevim nevim.
Ale prostřelit někomu hlavu kuší a jít si pro rohlík (byť to byl cikán)...
Dobre to udelal, jenze jsme bohuzel v CR a jeste pujde sedet, protoze branil svuj majetek.
Mel smulu ze ten cigos skapal,myslim ze bude moc rad kdyby odesel s podminkou.
Bohuzel si myslim ze pujde na chvili na tvrdo,ale budu mu drzet palce.
Budiz to pouceni a varovani pro vsechny neprizpusobive ze i "nepotrebne" zelezo ma sve majitele a vstupovat nekomu na pozemek muze mit nasledky a to i smrtelne.
no nevim, ale podle toho popisu situace by mel asi co vysvetlovat i v juesej
Jako xSam. Tohle není jako v Tanvaldu. Byť těmto "obráncům" v principu velmi fandím, tak střelil ho na útěku poměrně smrtonosnou zbraní a místo první pomoci si šel pro rohlík a tričko... tohle ne, to neukecá.
Spíš bych si přál, aby byli navíc potrestáni i cikáni za krádež.

20.05.2013, 12:59 |
PlusOne | Upraveno: 2013-05-20 13:01:22
Scully:
Oni nekradli, oni se teprve chystali :)
Přijde mi nenormální se nebránit, když někdo vleze na můj pozemek, aniž bych ho zval, a i přes opakované vykázání se začne přibližovat směrem ke mě - lhostejno, jakými slovy jim dávám svou nelibost ohledně jejich přítomnosti najevo.
Jeho smůla je mimo jiné i ta, že jich je víc, a navíc ještě s tou "správnou" barvou pleti... o tom, kdo v téhle zemi je rasista, a kdo ten utlačovaný, bychom se mohli bavit hodně dlouho... kdyby býval byl místo rohlíku do hlavy střelil i ty ostatní, mohl si tu story vymyslet po svém ;-)
mel tam nejdriv preventivne vykopat diry, dat k nim krize s napisem "Zlodej 1", "Zlodej 2", ...
no a kdyby to nezabralo tak nestrilet kusi, trefit vsechny a diry zarovnat... :-)
PlusOne - to já vím, že technicky vzato nekradli, já si jen přeju, aby je stejně stihnul nějaký trest už za ten úmysl :-)))
Jediný problém je, že on sám připouští, že na ně střílel, když už lezli do auta a v podstatě odjížděli. Tohle prostě neukecá. Kdyby je zastřelil ve dveřích, tak nikdo neřekne ani popel. Je mi ho líto, ale tohle prostě nezvládnul.
(To, že je k tomu obžalován ještě z pohlavního zneužívání, mu taky nepomůže).

20.05.2013, 14:31 |
Kamil jako xSam a Mr.Scully - posral to a tohle neokecá
edit:
Když vyšel na ulici, spatřil u auta na zemi muže s šípem zabodnutým v levém spánku. Místo okamžitého přivolání záchranky ale Šebesta navrhl, že přinese z domu druhý šíp, aby ho dodělal :D

20.05.2013, 16:06 |
mista ja myslim, ze typek sedet pujde. Jak to u nas chodi. Jak to v realu bylo, vedi jen ti zucastneni. Ale kazdy z toho chce vyvaznout. Cigosi sli evidentne na vylet do ciziho baraku se porozhlednout co si odnesou, ze. Chapu toho obzalovanyho, ze mu asi ujely nervy. Kdyz vas nekdo vybere nekolikrat, clovek pak ma rudo pred ocima a chce branit svuj majetek kor kdyz tu bandu vidi na vlastni oci. A pak kdyz na se na neho hrnou 4 cigosi mu domluvit co na ne jako rve ze oni nic, co si to dovoluje ten rasista jeden, a on proste vystrelil.
Zastracene slozita situace. Obvykle nikdo nechce nikoho jen tak zabit. Kdyby borci radeji sli makat.
nechtel bych zazit mit jen jednu ranu ze zbrane :)
No, poděl*l si to on sám... oni utekli, nevěděl, kde jsou, v ohrožení nebyl, mohl zajít do domu a zavolat policii. Nutná obrana to nebyla ani náhodou, střelení do dveří auta byla taková odplata, prostě tohle není jako jiný případ, kdy jde opravdu o nutnou obranu... Navíc kuši měl 14 dní, kdo ví, zda z ní střílel a věděl, jak je účinná. Viděl bych to tak na 10-12 let...

21.05.2013, 00:08 |
Kacko HIGHTOWER: Co vlastně v takovém případě můžu třeba dělat? Pokud mi někdo vleze na pozemek, stupňuje tlak, neuposlechne a je v přesile. Někdo kdo mi dává jasně najevo, že napadne mě i moji rodinu.

21.05.2013, 00:58 |
Rudi Udělal zásadní chybu, nezastřelil je všechny, pak by jenom on věděl, jak se to celý semlelo...

21.05.2013, 01:26 |
JP Kacko: oni podle toho článku utekli a on po nich střelil až když byli někde u auta/v autě, v tom je největší problém. Kdyby se to stalo ve chvíli kdy na něj šli tak z mýho pohledu neni o čem diskutovat (ale je jasný že u soudu by i tak "bylo o čem").
Co to je vleze na pozemek? Co to je stupnuje tlak? V přesile, neuposlechne... to je takových různých možností, že nejde jednoduše odpovědět, ani obecně, neb 1 či druhá situace navazuje na sebe a vzniká 3 situace apod.
Vleze na pozemek - může to být někdo třeba duševně nemocný, cizinec, nerozumí ti, co říkáš apod. a toho asi těžko ze zákonných důvodů zastřelit, že? Žádná situace není úplně stejná.
Koukni na net, najdi si § 29 - Nutná obrana, podle trestního zákoníku s výkladem, s judikaturou a počti si a hnedka budeš vědět, kdy, co, jak atd. Zabere ti to tak max. víkend, když to vezmeš v rychlíku :-)

31.05.2013, 11:21 |
nome no tak raději ani nekomentovat ...
[ Link ]

31.05.2013, 11:34 |
CRK takže to znamená, že je teda nemůžeme střílet?!

31.05.2013, 11:36 |
nome tak principielně můžeš, akorát se nesmíš nechat chytit
Škoda, ale něco takového jsem bohužel čekal.
paradni no pred 2 dny jsem zazil v nemocnici na pohotovosti pobodanyho kluka od bezdomovcu ,kluk rval na doktory jak protrzenej (-řízlnity břicho asi 5-6cm,a cekal na sono - MP a PCR dela hovno,na P-4 je na jednom namesti 20-25 bezdomacu pres den tam chlastaji vcetne ciganu ja osobne chodim z parkoviste s teleskopem a nozem ,ktery ma 30 cm....a na 200% bych ho pouzil a neresil byvch nasledky .....ono totiz by me tento stat plne ochranil :-))))samo ,ze bych nesmel seknout cigose --------
MP vykazuje cinnost jen tim ,ze chodi buzerovat kazdy den taxikare.........

31.05.2013, 12:05 |
Rudi MP nechrání ani vlastní občany, viz Duchcov, jsou naprosto k hovnu, pardón teda uměj měřit a rozdávat pokuty za špatný parkování.

31.05.2013, 12:12 |
AR No taky řešim s PČR jeden případ, sice nerasovy ale sem moc zvědav jak se pan poručík vyspí a kvalifikuje případ, jen doufam že rozhodne správně abych pak nemusel řešit podání stížnosti atd atd :(
Jen jeste dodam, ze Karvina a okoli je Bronx jako prase a ty cerne kurvy jen smejdi a hledaji co by se dalo ukrast, takze se tem lidem ani nedivim, ze kdyz na svem pozemku vidi kukacku, tak hned strileji.