Navštíveno 2870x

už bylo načase si dopřát trochu pohodlí, navíc docela hezký dárek k 25. narozeninám

19.05.2013, 10:11 |
Bingi budu hádat.. v nafte? :)
né, vidím rodinný domek. místo na parkování je. K autům kladný vztah asi máš, když to postuješ. Není to škoda si v 25 koupit něco takového nudného? :) Možná o tobe nic nevím a máš rodinu, ale toto bylo první co mě napadlo :) Já bych si v 25 pořídil uplne neco jiného :)

19.05.2013, 10:13 |
Bingi jinak teda musím uznat že tato generace A3 se mi dost líbí designově.

19.05.2013, 10:36 |
tesil | Upraveno: 2013-05-19 10:38:50
Ctu neco o pohodli a na fotce vidim A3. To mi nejak nejde dohromady. Ale jako darek zase proc ne....Pokud jsi ho nekoupil sam sobe:-))
Musím říct, že Audinka je vážně moc pěkná a svezení je na takhle malý auto parádní. Vážně jsi vybral dobře brácho :-) Asi jsi mě nakazil ( opět ) a další auto bude Audi A6 v kombajnu, na hlínách a f dííízlu :-D
bingi: ano je to 2,0TDI, sice jsem chtěl A5 TFSi, ale na tu zatim nebyly finance. Pokud se bude dařit jako doposud bude příští rok.
taky by se mi libil takovej darek, kdyby mi bylo 75 :)
ja cekal neco trosku exkluzivniho a ne tohle :o)))))
trošku to tu smrdí vychloubáním. Příští rok TFSi a ve 30 Bugatti, protože se tolik nedařilo :)

19.05.2013, 14:47 |
zipp pěkný, užij si ho :-)
ad ostatní a exkluzivita: někdo chce třeba obyčejný, ale kvalitní auto a ne exkluzivitu....
gratuluju, auto pěkný, ať slouží a vítej mezi nás audináře
100 lidí, 100 názorů, chtěl jsem kvalitní a zároveň nijak extravagantní auto. A pokud si někdo myslí, že se vychloubám, tak ať si to myslí.
zipp a bobmasitr: díky moc, alespoň někdo co jenom nekritizuje, už začínám oceňovat kvality značky Audi
Jestli to je nafta, tak pak napiš kolik to má spotřebu. říkám si že bych za 2 roky přešel z A6 na něco trošku menšího :)
"už začínám oceňovat kvality značky Audi"
a co teprve až začneš oceňovat ty nekvality, to bude radosti na starém bělidle :D
Nechte ho. Ma radost z novyho auta, tak se o to podelil. Co si vybral je jen jeho vec a at z toho ma radost:)
Zajímaly by mě jaký jsou nekvality značky audi?

19.05.2013, 20:48 |
Bingi Proffesor_W určitě naráží na vyhlášený drahý servis Audi. Každopádně svezení je to příjemné. Osobně bych si taky někdy dokázal představit, že by mi stála v garáži. I když teda Audi nemám rád práve svojí strategii. V tom je mi BMW bližší. Ale to je už o vkusu. Spíš jsem já narážel, jestli by víc radosti v 25ti neuděl např. Lancer, Imreza apod. Ale to je mimo. Hammann asi chtel pohodlné svezení a tady ho má. Tak mu to přejme.

20.05.2013, 00:50 |
vomy7 Pěkný auto :)) ať slouží :)

20.05.2013, 07:17 |
hanzz Tak se mi vybavilo to rčení, že z auta má člověk radost dvakrát. Když ho kupuje ... a když ho prodává :)
Jako Proffesor. Škoda, že se sem nedá postnout excelovská tabulka. Hodil bych sem náklady jednoho z našich Audi :o) Během 200.000km mělo servisní náklady 510.000,- Kč - motor 3.0TDI.
Takže jen popřeji majiteli, ať se dál daří a nevydělává jen na servis. Audi je prostě brutus :o(
no vidíš a já bych sem zas mohl hodit tabulku naší bejvalý A6 3.0TDI, kterou jsme prodávali v cca 240tis km a servisní náklady pouze za prohlídky. bohužel žádnou takovou tabulku nemám. další audi, taky 3.0 TDI, zatím teda pouze 70tis km a taky nic...
Já vim, je to o náhodě. Taky máme audi, kde jsou ty náklady zlomkový. Jen bych tý náhodě nešel naproti. Ze stejného důvodu bych v poslední době nevolil ani Volvo. Nějak se nám taky se.ou a většinou se rozsype převodovka nebo haldex nebo rovnou potká motor, aby ty opravy jako jo něco stály :o) - nejnákladnější jsou V70 a XC70. Nekoupil bych to z druhý ruky ani zadarmo, přičemž taky máme Volva, který vydržej 200.000km bez poruchy, ale moc jich neni.

21.05.2013, 11:35 |
TUNER No,tak nám ještě vyjmenuj ostatní značky ať to máme komplet ))) U každý značky se najde auto co drží a auto co se sype ;-)