Navštíveno 2129x

17.05.2013, 21:44 |
PAULI Přemýšlím o koupi vozidla Audi A5 a bohužel nemá vyhřívaní sedadel. Nevíte někdo, jestli se to dá dodatečně dodělat a na kolik to vyjde?
Jestli jsi zrucny tak tohle
[ Link ] Jinak sehnat z vrakace sedadla s vyhrivanim + spinac,ale to bude jina raketa.

18.05.2013, 07:41 |
PAULI No já jsem si spíš představoval, jestli to jde dodělat jako to je v originále. Abych měl spínač klasicky na přístrojovce.

18.05.2013, 07:41 |
PAULI

18.05.2013, 08:05 |
Alííí Koncern je stavebnice, to pujde urcite... Sikovnej autoelektrikar a jeden vikend ktomu, a mas to.

18.05.2013, 08:22 |
PAULI Aleši a nevíš, co k tomu budu všechno potřebovat? A na kolik to zhruba vyjde? Budu muset kupovat jiný sedačky, nebo se dají pod ty stávající dečky? Já s tím nemám absolutně žádnou zkušenost...
nektere sedacky maji predpripravu, to chce vedet.
Jinak panel jsem mel za 150€ ze ebay, svazky asi 80€, 150€ vyšly origo decky - cena za sadu na 1 sedacku, a za práci kámoš platil asi 3500 s tím, že to ma udělané tak, že to je jako original, včetně zobrazování na MMI. K tomu tam musi byt ale odpovidajici bordnetz jednotka, kterou pokud nemáš, musis take dokoupit a vymenit.
Tady v audi nam to nabizeli kolem 40 000 komplet.

18.05.2013, 08:59 |
PAULI | Upraveno: 2013-05-18 09:09:46
To je docela raketa, takže Ty ses vešel do 20tis?
no třeba bys mel vyhrivane sedacky, nebo bys dokazal pouzit decky z octavie, nevim... Tady byl pozadavek aby to bylo jako original, kde snad ty decky jsou natazeny i do bocnic sedaku.
Za drobny si to muzes vyresit nejakou tou levnou sadou...

18.05.2013, 09:20 |
PAULI Tak já chci hlavně sedák a záda, boky nemusím mít. A chci, aby se to ovládalo na panelu jako je origo a zobrazovalo v mmi...

18.05.2013, 11:59 |
AR tak buď chceš origo a nebo levnou náhrašku a buď to zafinancuješ a nebo holt ne. Můžeš objíždět vrakály, ebay apod a hledat to třeba rok než to seženeš za pár šušní a nebo rovnou koupit verzi kde to už je nahozené. Je to jen o tvých možnostech
:-DDDDD k tomu přesně sedí pořekadlo o opicce a bananech ;-)
Jezis uz zas opice a banany, to je tady posledni dobou folklor.
Na druhou stranu, za par korun lze dodelavat spoustu veci do skodovky, nevim jak vw, ale audi uz je proste draha stavebnice, pokud si to nedokazes nahodit sam. Vyhrev jsem dodelaval do OII, do audi bych to nedelal, jelikoz by mi to musel delat nejakej servis a to uz nema ekonomiku.

19.05.2013, 15:15 |
Jozzo jo tady to přesně sedí ,buď to chci origo a musím na to mít prachy !!! nebo to chci nějak levně ale už to nebude jako origo ...dvě zcela neslučitelné věci -jako origo a za pár korun
A nebylo by jednoduší si koupit tu a5 z už udělaným výhřevem