Navštíveno 2488x

16.05.2013, 22:30 |
capo Taková blbost, ale proč to nezkusit :)
Mám tady jeden tel ke kterému se nedají sehnat náhradní díly - Samsung XCover 271 (B2710). Má prasklé sklíčko nad displejem, na funkci to nemá vliv, na vodotěnost docela jo :)
U Samsungu to servisuje jen britex, cena ale vyšší než cena jetýho.... (spešl podmínky servisu pro odolný telefony)
Nechci ho vyhazovat, chci si ho nechat jako náhradní.
Nemáte někdo tip na nějaké sklíčko min 4x6cm které by se dalo použít? Sám bych si ho vytvaroval...
Nebo kde takový materiál sehnat? Tloušťka toho origo je 1,2mm.
Případně kde sehnat rozbitou část skla z dotykáče kde ta zbylá část má požadované rozměry? To by mohlo bejt i gorilla glas... :)
Možná by dokonce někdo ten díl sehnat dokázal, mě se to nepovedlo :/

17.05.2013, 08:55 |
AR ani na ebay apod to neni?

17.05.2013, 09:22 |
CRK co koštuje voprava?
Oprava nesmysl,jelikoz servis britex vymeni cely predeka tam je cena kolem 1500 kc. Dam ti muj tajny tip, jak to opravuju. Sezen si na aukru maketu,pohybuje se cca 50-100 kc,a z ni jde to sklicko vyloupnout a nalepis ho do toho sveho. Je sice jen z plastu,ale vydrzi prd stejne jako to co je v originalu.nalep folii at se nepiskrabe a mas vyhrano.pouze vodotesnost,ale uz nebude.

17.05.2013, 13:21 |
capo Hero dík, přesně takovou radu jsem potřeboval.
Vodotěsnost to je to nejmenší, to závisí pouze na kvalitě toho jak to nalepím.
Maketu přímo tohodle xcoveru jsem zatím nesehnal. Máš zkušenosti, že mají opravdu makety na sobě průhledné krycí sklo? Aby nebyly z druhé strany vyleptané nebo nalepené obrázky displaye....
Muzes mi verit.vymenil jsem jich uz mozna ke 20-25 kouskum.

24.05.2013, 12:43 |
capo H.E.R.O., prosím tě, i ta maketa je v podstatě nedostupná, už ji nikde nemají a mít nebudou. Jsem samozřejmě schopen si tam vyříznout sklo z nějaký třeba svářecí fólie. Ale chci se zeptat - jako člověk co dělá tenhle servis určitě měníš i sklíčka u velkejch dotykáčů, který jsou třeba prasklý jen v rohu.
Je samotná ta krycí vrstva (nevím jestli je to ta dotyková, digitizer, nebo která to je), dostatečně silná že by šla použít i jako sklo přes display nedotykový, tedy takový kde je mezi krycím sklem a displayem mezera?
tak vydrž,zkusím ti maketu zajistit z mého okruhu sběratelů jestli jí někdo nepustí...
jinak v případě že nebude možnost tak vyříznout na tento model můžeš sklo defacto z čehokoliv ať už je to z digitizéru nějakého jiného mobilu nebo nějaké plastové folie (tlouštka max 2-3mm)