Navštíveno 1613x

14.05.2013, 12:40 |
Mila Ahoj lidi,
jsem uplně nepoužitelnej, co se týče VT, nehodil by mi prosím jen někdo v rychlosti na corollku kola v odkazu (teď tam jsou 16" a chci 17")?
[ Link ] Předem děkuji moc !!!

hodne rychly :-)

14.05.2013, 13:34 |
Mila rychlý, ale myslám, že pro představu stačí ;-) Děkuji mockrát !!
Když na to prostě koukam, tak mi tam příjde dviný, když je tam tolik děr (jsou to kola na 2 různé rozteče) ... :-/

14.05.2013, 13:44 |
Skury Proč třeba nezkusíte konfigurátory na Elektrony.cz nebo myslim E-pneu?

14.05.2013, 13:53 |
Mila protože tam asi není takováhle toyota :-P
ale mockrát díky za věcnou připomínku ;-)

14.05.2013, 14:18 |
Skury Mila: Zajímavý, že Toyota Corolla E12 5-door tam je... Ale chápu, že lidi jsou líný... :D

14.05.2013, 15:15 |
Mila tohle je TS, takže je to níž a má to jiný plasty a nárazníky, takže jsem si prostě dovolil poprosit lidi odsud, který to třeba i baví, aby to napasovali přímo na tu moji...
Jen mě posledních pár let mrzí, že sem prostě píšou do postů lidi, který neporadí/nepomůžou, ale prostě jen bezvěcně rejpnou :-( ale lepší už to asi nebude...
Každopádně děkuji MiniMikovi ! ;-)
advan racing =/= advan !!!!!!!
china =/= japan
Mila: me to nebavi :-)))) ale jako jeden z mala si poslal rozumnou fotku auta i kol :-)

14.05.2013, 16:47 |
Skury Mila: Když to říkáš...

14.05.2013, 21:38 |
Mila Proffesor_W - vím, ale prostě na tohle auto nejsou nikde žádná pořádná kola a origo TTE z Corolly kompresoru se sehnat prakticky nedají, tak tyhle jsou aspoň trochu hezký... Ještě uvidím, jestli mi nějaké nebrnknou o nos ;-)
Skutry - ať čtu, jak čtu, tak jsem se tu z tvých postů nic nedozvěděl ani mi to nepomohlo, čili co jsi sem psal byla asi ztráta času nás obou... Ale to je jedno, jsou tu i lepší adepti :-)
zneužil si fotku mého BMW aniž by ses zeptal ?? Jak myslíš ...... jinak kola když už tak nějaké co vydrží provoz po ČR. Něco co nebude máslo co se hned ohne. Pamatuj že na 17" ti to pojede zase o něco hůř :D

15.05.2013, 09:30 |
Mila Neboj Kindliku, včera jsem sehnal nějakou snad "závodní" edici nebo co to je zač a měly by být váhově snad i o něco míň, než ty moje 16" :-) Takže to dneska jdu proklepnout a asi si je ve čtvrtek dovezu. Design nakonec podobnej jako ty co tam mám, akorát širší guma (tuším 215/35/17), takže na Brno nebudu muset použít sekundový lepidlo, abych nevylítnul ze zatáčky :-))