Navštíveno 1796x

zdravím,včera jsem narazil na takový menší problém. Koupil jsem si do moto přilby HF Interphone F3, co se týká telefonování tak OK ale nefunguje mi hlas z navigace do HF. Zkoušel jsem sygic i google maps, prostě hlasové pokyny jsou vždy jen z repro telefonu. Když k té HF připojím moji starou firemní E52 tak nokia mapy bez problémů hlásí pokyny z HF. Otec má HTC One V a to samé, tel. hovor jde přes HF ale navigační pokyny vždy jen z repro telefonu. Nikde v nastavení bluetooth se mi nepodařilo najít něco směrodatného. Má někdo podobnou zkušenost nebo radu jak na to?

13.05.2013, 11:21 |
xSam To je dobrý, já mám zase na androidu opačný problém, navigace mi hlásí do HF a ne do repráku telefonu jak chci. Používám Navigon a jak to změnit nevím, žije si to tak nějak svým životem:-/

13.05.2013, 18:50 |
JR Je to jednoduchy. Stara F3 neumi A2DP profil, takze ti jde HF, ale navi nebo mp3 si nepustis. Musel bys mit F4 nebo alespon novejsi F3S.
JR: Hmm přitom v origo návodu co k tomu je tak píšou A2DP kompatibilní :-( . Jen mi přijde zvláštní, že z té nokie (symbian) to jde a z andoidu nic. No maximálně budu k navigaci používat tu nokii.

14.05.2013, 08:14 |
JR A mas navod k F3? Prave z tohodle duvodu pred asi pul rokem udelali F3S, kde uz tahle moznost je.

04.06.2013, 10:26 |
JR Na M.cz uz ti Gugo odpovedel a vyresi to tohle
[ Link ] .