Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotaz android, bt. HF a navigace

o Navštíveno 1803x o
o 13.05.2013, 10:33 | tomas-x
zdravím,včera jsem narazil na takový menší problém. Koupil jsem si do moto přilby HF Interphone F3, co se týká telefonování tak OK ale nefunguje mi hlas z navigace do HF. Zkoušel jsem sygic i google maps, prostě hlasové pokyny jsou vždy jen z repro telefonu. Když k té HF připojím moji starou firemní E52 tak nokia mapy bez problémů hlásí pokyny z HF. Otec má HTC One V a to samé, tel. hovor jde přes HF ale navigační pokyny vždy jen z repro telefonu. Nikde v nastavení bluetooth se mi nepodařilo najít něco směrodatného. Má někdo podobnou zkušenost nebo radu jak na to?

o 13.05.2013, 11:21 | xSam
To je dobrý, já mám zase na androidu opačný problém, navigace mi hlásí do HF a ne do repráku telefonu jak chci. Používám Navigon a jak to změnit nevím, žije si to tak nějak svým životem:-/
o 13.05.2013, 18:50 | JR
Je to jednoduchy. Stara F3 neumi A2DP profil, takze ti jde HF, ale navi nebo mp3 si nepustis. Musel bys mit F4 nebo alespon novejsi F3S.
o 13.05.2013, 21:44 | tomas-x
JR: Hmm přitom v origo návodu co k tomu je tak píšou A2DP kompatibilní :-( . Jen mi přijde zvláštní, že z té nokie (symbian) to jde a z andoidu nic. No maximálně budu k navigaci používat tu nokii.
o 14.05.2013, 08:14 | JR
A mas navod k F3? Prave z tohodle duvodu pred asi pul rokem udelali F3S, kde uz tahle moznost je.
o 04.06.2013, 10:26 | JR
Na M.cz uz ti Gugo odpovedel a vyresi to tohle [ Link ] .
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.318 sekund.