Navštíveno 1745x

Chceme si s partou kamosu udelat koncem cervence vylet na 10dnu autem a jelikoz Chorvatsko uz se mi zda predrazene a chovani mistnich domorodcu mi zrovna taky nesedlo napadlo mne Slovinsko,jeste po tom co sem si precet recenzi na seznamu jak je to super misto na dovolenou ale zatim mi nikdo nic blizsiho nerekl osobne neb tam nikdo ze znamych nebyl tak snad tady bude nekdo kdo to tam zna a da nejake reference.Zajima me hlavne jestli se da taky na miste sehnat ubytovani jako v Chorvatsku,jak se tam da domluvit,zajimave mista na navstiveni atd.
No a kdyby to nebylo ono tak jakej nazor je na Italii nebo kam jeste by se dalo zajet autem,mame Multivan takze dojedem defacto kamkoliv :)
Dik za prispevky .

12.05.2013, 12:20 |
JR Myslim, ze neceho se asi doctes :-)
[ Link ]
do slovinska na dovču proč ne,je to hezká země,ale moře maj teda hrozný,to na dovolenou moc neni
Cestujem autom s manzelkou od 23.05 - cca do 26.05- Slovinsko konkretne Otocec. V plane mame ist do:
Otocec - nejaky pekny zamok
Smarjske Teplice - nejaka zahrada
Jesenice - Bledske jazero
Portoroz - Piran - solne muzeum
Rieka soca - rafting
Ubytovanie hotel rezervacia cca 40 eur pre dvoch
viac po prichode napisem
Nebyl jsem, ale jsem rád, že jsme vyhráli :-)
byl jsem na biku .... velmi doporučím na pár dní kemp Koren poblíž Kobaridu (
[ Link ] ) - dá se z tama udělat pěkná tůra na nejvyšší vrchol Triglav, ten kemp je paráda (tedy byl před cca 3 roky) - mj. z bazénu v kempu máš výhled na masiv Triglavu ... pak mě napadá ta Soca,určitě Bled,jeskyně Pivka jama a spol. :-) je toho moc - Slovinsko je krásná země,pobřeží je tragédie !

12.05.2013, 21:51 |
z0diaC | Upraveno: 2013-05-12 21:59:43
edit : double :-( ještě mě napadl vodopád Savica kousek od Bohinjského jezera ....

ještě jezera Fusine kousek za hranicema v Itálii - taky stojí za to ...
[ Link ] 
poslední - koryto Soči .... kdybys chtěl víc info a foto - napiš mail - mám asi 700 fotek :-)

Dík moc,priroda nadherna ukazu to kamaradum.

13.05.2013, 14:07 |
Ales Jezdíme do Portorože, je to pěkné místo a na úrovni oproti chorvatsku.
ještě doporučuju navštívit Lipicány v Lipici ...

pobřeží vypadalo na více místech většinou takto .... tohle bylo zrovna u obřího kempu ...