Navštíveno 1978x

nejsem si jisty, tak nez to zacnu resit potreboval bych mistni znale, na malou radu - mam na aute kola co jsou po zime vcelku olezla, trochu mi to vadi tak bych to chtel nejak poresit, velke celni plochy jsou ok ale mezi paprsky jsou takovehle vady

todle je urcite lestene a zalakovane alu, chrom by vypadal jinak
To je nissan? :-)
Dostalo se to nejspis pod lak :-/ Dle me to vypada na odlak a novou upravu.Ale zkusil ses Honzo zeptat nejake specializovane firmy na kola? Dudu myslim ze se tim zabyva a vi jak na to
no koukal jsem, a celkove prelesteni, ktere je tady z 80% zbytecny stoji dost penez, v tom smyslu, ze jestli premyslet zda dat tyhle kola vylestit a zalakovat za 12 000 nebo za 20 000 koupit jinou novou sadu, tak koupim jinou sadu... Ale jsou to oem kola a me se to auto nechce prznit nejakyma kolama co na nej nepatri.

09.05.2013, 21:50 |
haskyvr6 | Upraveno: 2013-05-09 21:53:38
Tohle OEM je Nissan GTR? ;-) Jinak presne jako Cupra.165, nic jineho asi nebude mit pozadovany efekt.
bohuzel to GTR neni, na druhou stranu si myslim ze to je vetsi exot co se vyskytu na nasich silnicich tyce ;)
obeslal jsem dudu-a, uvidime co rekne.
cucham nejake infinity :-) Pekna volba :-)
Trochu se stydim, ale sama voda. Nic japonskeho ;)
před chromováním bys to musel steje prelestit páč by ti tam šla vidět každá nerovnost
Kleneex: no on H-Honza uz moc rozumu nema (prece jen uz neni nejmladsi :D :D :D) ale jeste mu neco zustalo, takze Opel to neni :)
Já bych to vyřešil tak že bych to přeleštil.Kup si sadu na leštěni alu kol.Dělal jsem tak 4 kola a podařilo se to.Nebál bych se toho a krásně to vyleštíš.A mám to už 2 roky a nemám to přestříklé vůbec bezbarvým lakem.Jen čistý hliník.Výhudu máš že vyleštené je máš a stačí ti jen přeletět ty plochy co máš špatné.Všechno jsem to dělal vrtačkou.
[ Link ] 
pista:
tahle sada by zabrala, kdyby kola byla leštěná už předtím, takhle by z nich ale nejdřív musel sundat čirý lak, pod kterým mu to tam oxiduje..
Stejně to chce nějak opravit tak stejně musí ten lak dát dolů.Jinak s tím nic jineho neudělá.Buď bude jezdit s tím co má teď nebo mu nezbývá nic jiného než vzít vrtačku a obrusit to a vyleštit.Nic na tom není.