Navštíveno 1300x

Chci si koupit novou lešticku, moje stara rachodina z kelly za 1200Kč je na me tězká, svoje odslouzila, tak chci neco mensiho, lehciho. Celkem se mi libi toto:
[ Link ] Mátě s ní zkušenost? jak se s ní dělá. To co mám ted mi přijde nevyvýzené, bolí z ní ruce, je problem ji udrzet aby se netrepala atd....
popr není zde najaký prodejce? Tuším, že SORAY dělá do detailingu,ale nevím jestli i lesticky.
Někde (asi rok zpátky) jsem četl, že dodo je převlečená nějaká makita, co je na tom pravdy netuším... Ale jestli chceš rotační, tak to krok vedle nebude :) Možná bych se zamyslel i nad tím DA Kestrelem... taky to není špatná mašinka a není rotační, ale orbitální, otázka je jak moc to máš v ruce, s tou orbitální se dělá snáz no :)
s orbitalni jemam vubec zadnou zkusenost, s rotacni jsem delal do ted a spokojenost. jde mi hlavne o ucinek, nekde jsem se docetl ze orbitalni neni takova ucinna, nevim. Nechám si poradit

10.05.2013, 00:01 |
soray Jestli jsi si už zvykl na rotačku, tak na orbitku asi zapomeň, jinak budeš zklamanej - je sice blbuvzdorná, ale účinnost je menší.
Jinak Spina Ti můžu jen doporučit, lehká leštička s dobrým výkonem a elektronickou regulací - sám jí používám bez sebemenšího problému, je o chlup tišší než orbitka Buff Daddy. Reklamaci jsme zatím neměli žádnou, pokud mne paměť neklame.
Existujou i nějaké klony Spina (i někde tady byla zmínka), jak jsou na tom s kvalitou ale netuším. Na nějakém fóru venku to někdo porovnával a rozdíly tam byly.
Je ji u Tebe mozno koupit?
aha. ted se divam, ze asi jo. shop mas pod nickem

10.05.2013, 08:49 |
slama Spina můžu taky doporučit. V kombinaci 3M pastama se s tím pracuje dobře.