Navštíveno 1483x

Vždycky jsem jezdil na Agipku na Liberecký(Praha),tam bývali vždy ochotní,jenom se mě zeptali kolik toho mám a jestli v tm nemám ředidla,barvy a kdeco..ujistil jsem je,že ne),dotal klíč od zámku na nádrži za pumpou,vylil svoje 4litry a hotovo..Teď jsem ale dva roky neměnil olej sám,takže jsem "chyběl"..Přijel jsem dneska na pumpu,slušně se zeptal pumpařky,jestli tam ještě mají tu nádrž na lej a jestli by byla tak laskavá a půjčila mi klíč...a ta mrcha mě sjela jak malýho parchanta..že to mají jenom pro zákazníky,co si u nich olej koupía že šéf nařídil a bla bla bla...Nechtěl jsem se s bábou dohadovat,jelikož jsem vez akorát mámu od doktora.Ale bývalo to přece tak,že subjekt prodávájící(aku,oleje apod.zároveň měl na starost i zpětný odběr?)Změnilo se něco?Nevíte někdo?Už dobře dvacet minut hledám a nikde(kromě nějaký diskuze z roku 2005 nic věcnýho k tématu..)nebo hledám blbě? :-(

09.05.2013, 15:56 |
mamut zavez ho do zberneho dvora a hotovo taky to je zadarmo a muzes tam nechat filtr i obaly od oleje.lepsi nez se nekoho doprosovat a poslouchat kecy
mamut: dík :-) to už mě taky napadlo(ještě jsem to teda blíž nezkoumal),pumpa měla vždycky výhodu,že byla po cestě a otevřeno 24/7...
mamut: dík :-) to už mě taky napadlo(ještě jsem to teda blíž nezkoumal),pumpa měla vždycky výhodu,že byla po cestě a otevřeno 24/7...

09.05.2013, 16:05 |
TROY asi tušim proč kamarád furt mění olej nad kanálem :-)

09.05.2013, 16:10 |
mamut tak to jo bral sem to tak ze nevis kam ho ted dat.Staci mit sebou obcanku a to je vsechno berou i chladici kapalinu.

09.05.2013, 16:21 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-05-09 16:23:12
TROY: tak to je s prominutím debil...
Známej olejem třeba topí v dílně, takže odběr není problém a ještě děkuje. Jinak sběrný dvůr a nebo u našich ve vsi jednou za čas zdarma sběr nebezpečného odpadu. Ale to není 24/7 :-/
řešil sem stejnej problém..
u nás na benzíně maj popelnici, na obaly-šel sem dovnitř, zeptalse jestli tam může jít i piksla s vyjetým olejem a dostal sme pojeb.. to samý ve sběrným dvoře...
tak to řeším pod rouškou tmy do popelnice u pumpy...

09.05.2013, 17:56 |
TROY tuner - sem čekal kdo bude první ;)))
neni nad tdi :D kamarád to tahle recykluje přes trojku golfa :D
to je divný, u nás je třeba po vyjetém oleji hlad, kdekdo s tím topí a dokonce se s olejem i obchoduje a pohybuje se cena za 5kč/litr
Kdyy nekdo nebude vedet co s oleje, tak dejte vedet. Znamy s tim take topi v dilne, cili rad si ho vezme.