Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > autoservis Brno

o Navštíveno 1071x o
o 08.05.2013, 17:48 | Maxxxxam
Zdravim kluci, muj mechos bohuzel onemocnel a potrebuju nekam dat auto. Muzu mit jeste mechosa od znamyho, ale uctuje si 450 kc na hodinu, coz je celkem palka. Neznate nejakej servis, kde si neuctujou tolik a prace je kvalitni? Predem dekuju :-)

o 08.05.2013, 17:58 | walish
Dost pomůže, když napíšeš o jaké auto se jedná...
o 08.05.2013, 18:00 | Maxxxxam
audi A6 c4 2,5 TDI
o 08.05.2013, 19:23 | crestik
pokud za tu cenu fakt dělá, a umí opravit, není línej namazat/vyměnit šroubek, tak bych auto dal raději tam, než někomu, kdo má 200/h, je jelito a pak ti naúčtuje výměnu svíček za 2 hodiny, aby si vydělal.

Jinak si taky spočítej, jakou by sis dal ty hodinovku, když máš daně, nájem, vybavení atd.
o 08.05.2013, 20:41 | Maxxxxam
uz jsem u neho jednou byl a je takovej arogantni a neprijemnej.Jak jsem od neho jel, tak jsem skocil na vapku umyt auto a najednou se divam, ze mne chybi poklica,takze asi spatne zaklapla a behem jizdy ulitla.Kdyz jsem mu volal, tak nezajem.Jinak ty auta umi dobre, to je pravda.Ale co jsem se tak dival, tak se daji sehnat servisy, kde makaji za 300-350 kc za hodinu. 450 kc je fakt palka, ale to je muj nazor :-)
o 08.05.2013, 20:45 | AllInOne
A co potřebuješ?
o 09.05.2013, 00:33 | Maxxxxam
vymenit brzdovej posilovac
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3244 sekund.