Navštíveno 1905x

Jelikož vybírám asi nový telefon a našel jsem ve vodafonu Huawei jak je na tom tahle značka? Na přený tipy sem našel recenze a o značce při delším používání né a vyplatí se mě přejít na tuhle značku z nokia e52?

08.05.2013, 00:34 |
Tendr Mám 3/4 roku
[ Link ] a bez sebemenšího problému. Předtím jsem měl N73 a oproti ní nebe a dudy. Počítej akorát s tím, že když budeš telefon hodně využívat, rychle se vybije. To je jediný mínus oproti E52. Ale tak je to s každým dotykáčem... Klidně se ptej.
Z baterkou je mě to jasný. Hlavně se mě jedná jak je to třeba ze zálohou kontaktů? u nokie je program je to tady taky? na nějaký aplikace je mě jasný že podle androidu tam pujde z 90% nebo se mýlím? mam v plánu si pořídit tenhle
[ Link ] =

08.05.2013, 08:59 |
Tendr Huawei používa pro zálohy program HiSuite
[ Link ] kontakty, sms, atd. jdou bez problému zálohovat.. Jinakj co je na google play tak vše funguje až na nejnáročnější hry, který telefon nepodporuje, ale to mě netrápí. Ten tvůj je ale výkonější, tak by měl být kompatibilní i s těmahle hrama. Ale to se bavíme o 1% her.. Jinak o spolehlivosti toho tvýho vybranýho nemůžu říct nic, může to být model od modelu jiný... Pohledej na android foru.
Za sebe muzu doporucit Huawei Y300.
Kupoval jsem ho pred 14 dny pritulkyni od te doby si ho poridili 2 znami co si ho od ni pujcili a prohlidli.
Cena je smesna,da se poridit neco malo pres 3500CZK a clovek z prodejny mi rikal ze ten telefon v cene do 6000 nema konkurenci.
Co se tyce zalohy tak doporucuju program superbackup
jak google play? jsem myslel že na simbiánu funguje zkoro vše? hry vysloveně hrát nechci ale meteoradar a takový ty užitečný aplikace by se hodili a Třeba jak by si to srovnal tuhle značku se samsungem ? i když ho nechci tak furt tam v nabítce je nebo ze sony či htc?
Vsechny tyhle telefony dneska bezi na operacnim systemu android,telefon uz je jen "blby zelezo".
To mas jako by jsi vybiral notebook. Na widlich jedou vsechny,ty uz jen vybiras znacku,potazmo hardwarovou sestavu na ktere je budes provozovat.
teda oprava ne symbiánu který mam tedko ale androidu takhle
jde mne oto ze treba sony se bat nemusim ale dat 5 tisic za tel ktery je stejny jako napriklad sencor nechci. Je to pro me neznama znacka tak jestli se mam nebo nemam bat

08.05.2013, 10:05 |
Tendr | Upraveno: 2013-05-08 10:11:39
je to všechno na jedno brdo, vybírej dle hw a na značku moc nehleď - dneska huawei neznamená horší než samsung a naopak. U Samsungu platíš za značku, maj sice v dnešní době nejvýkonější mobil, ale slabší kusy si nechaj přeplatit, oproti tomu Huawei je značka která si teprve evropský trh zíáskává, proto je s cenou tak nízko. Střeva to má všecko stejný...
google play je portál, ze kterýho si stahuješ všechny hry a aplikace do mobilu.
Huawei Ascend G510 a je tenhle telefon dobry? Vim ze si ho musim vyzkouset ale jestli ten hardware ma dobry. ze bych si ho zitra vyzvednul jinak bych musel cekat dalsi mesic na konec zuctovaci obdobi abych neplatil dva pausali

08.05.2013, 10:34 |
Tendr dobrej procesor, dobrej grafickej čip, dobrej displej, nejnovější verze Androidu.. jedinej mínus je 512mb ram, gigo by bylo lepší. Za mě dobrej a výkonej telefon za ty prachy
tak tohle me staci, kdyz ho budou mit zitra na kramu tak si ho vezmu diky moc
tady doporučím hned několik výbornejch aplikací:
[ Link ]
Huawei je jediná lowend značka, která stojí za zvážení, protože nabídne docela dost muziky za pár peněz. Pár lidí v okolí to má, někdo na to nadává (už nevím přesně proč, jestli to mělo malou výdrž nebo tak něco), někdo si zase chválí super výkon za pár kaček. Já ji zvažoval taky, ale nakonec jsem šel do Sony Xperia (a nelituju).
sony tam byla taky miro, ale tu bych na pausal zaplatil dvakrat a nebo byl velky doplatek 2 tisice a vice. Coz se me davat nechce kdyz mam funkcni tel. A tenhle je za jednu korunu
a jeste se zeptam jak ma ochrany plast dislplee? Jako jiny znacky?

08.05.2013, 11:36 |
Tendr no pár vlasovejch škrábanců už tam mám, ale taky telefon nosim normálně volně v kapse v montérkách v práci.. beru to tak že je to telefon za čtyrku a po záruce ho beztak vyměnim, s tím jsem do toho šel a proto ho nějak neštřim... ale jestli chceš aby se ti neškrábnul na 100% tak dej folii
jde spise oto ze kdyz upadne tak praskne ten kryt a pod nim az je ten displey. Ze nepraskne hnetka dotikac

08.05.2013, 11:45 |
Tendr to nevim, konstrukci jsem moc nezkoumal, vypadl mi asi 3x na hrubej asfalt a akorát omlácený rožky má, displej drží..
tak budu doufat ye to tak je :)
tak v nedeli si pro nej jddu tak sem zvedavej

10.05.2013, 18:38 |
endru.ondra | Upraveno: 2013-05-10 18:39:52
.
Tak nakonec jsem si telefon vyzvednul dneska a zatím jsem překvapenej zpokojenej ale zatím moji e52 z domu dávat nebudu