Navštíveno 4836x

Ahoj,
chci se zeptat zda tadle hromádka cihel má nějakou cenu nebo je to spíše dobré někomu nabídnout za odvoz? Cihle jsou očištěné. Ty betonové dlažky si nechám.
Jsou v Brně.
Díky za radu.

Budes rad kdyz si pro to nekdo prijede a odveze to za dekuju.

01.05.2013, 19:50 |
xSam Tak černě bych to neviděl. U nás se normálně prodávají cihly po 0,5 - 1 Kč podle stavu...

01.05.2013, 21:14 |
Rudi kdo dneska staví z cihel? Takže jako Batman, když to udáš zadara, budeš ještě rád...
Rudi- tak treba rekonstrukce se bez plnych cihel malokdy obejde
Staci mrknout na aukro,tam je inzeratu za odvoz docela dost a to jsem se jeste nedival do annonce.
Samozrejme pokud te netlaci cas dej si inzerat za 1kc/ks a uvidis. Na druhou stranu to ze jsou ocistene se ceni takze treba uspejes.

01.05.2013, 23:11 |
Beam Stare tehly kamos kupoval na takyto plot. Natrie sa to potom Vodnym sklom a je to paradne.

kdyby byly s razítkem, tak by to mohlo být za pěkný balík ...
Jen tak ze zajimavosti, ma to nejake vyztuhy ten plot? mam pocit, ze kdyz se o to blbe opres tak to musi letet dolu... Celkem se mi to libi

02.05.2013, 13:42 |
Beam ne ne, ziadne vystuhy, ono je to zamurovane do tych stlpikov, stoji ako skala :o)
Tak sem dnes koukal a cihly maj značky. V každé třetině cihly je značka.
Takováto: /18/C/J/
Leveler: Pošli mě prosím do mailu fotku těch "tenkých" co jsou na prvním obrázku v levé části dole. Díky

05.05.2013, 10:06 |
gizmi Chlape a co je prodavat po kuse jako na vychode? :D Stoupes si do silnice, zastavis tim auto a ridici reknes: "kup cihlu"..pokud koupi, tak super.. pokud ne, tak mrd do celniho skla :D :D Aneb privydelek vesnickych deti na vychode :o)

05.05.2013, 11:44 |
Zephyr | Upraveno: 2013-05-05 11:44:46
zkus ty s razítkama nafotit.
Kamoš si nazbíral tohle
[ Link ] něco už i prodával. Onehdy si dojel kdosi až z Nitry pro jednu cihlu se svastikou a dal za to 40 éček
Harryp:> Bohužel se k cihlám dostanu nejdřív příští víkend. Tydle tenké jsou zrovna pod těmadle velkýma takže to budu muset trocha rozebrat a nevím zda i tydle malé mají značku.
Zephyr:> Jo jo pak to vyfotím. Hledal sem už na netu jestli je nenajdu u někoho kdo je sbírá, ale nenašel sem tendle typ. Ani ten tvuj kámoš ju tam nemá. Tak bud to bude náká obyč cihla a nebo tam leží cihle kterou asi ještě nikdo neviděl:))))Ale to asi ne:)
Leveler: Značka mě vůbec netrápí :-) Spíše potřebuji mrknout jestli jsou to stejné nebo co nejvíce podobné těm (mám hromádku doma), které potřebuji doplnit dalšími kusy k projektu co plánuji v zahradě.