Navštíveno 9966x

Zdravím, chci se zeptat, nechával si někdo u PowerTec chipovat auto? Moc jsem toho o nich na netu nenašel. Zajímá mě osobní zkušenost. Dík.

28.04.2013, 19:59 |
gizmi Zajimal by me jediny argument, proc sverovat auto prave jim :D Z Kladna to mas do Prahy za Richardem (DieselPower) co by kamenem dohodit a zbytek dosel..
taky napis co chces chipovat :-)
kral 007 - Ibizu 1.9TDi 81kw.
gizmi - skoro poloviční cena :)

28.04.2013, 20:06 |
gizmi guliR6: :D :D opicka bez bananku, zname to tema.. co tam zajet a domluvit se "bez papiru", nebo tak neco? Davat auto nekomu na univerzalni mapu muze jen bezmozek (a ze jich v CR jezdi)
tam to jde cca 100kW
a zalezi zda je jednotzky uz fleshovaci, zalezi na roku vyroby, jinak se musi upravit eprom mimo ridici jednotku, cili se musi vyndat, upravit a pak zas vratit
a zasadni problem v cene je i ladeni na valcovy brzde a nebo neco nalejt a nezbrzdit
Narazil jsem na zmínku na naši firmu v tomto vláknu a proto si dovolím reagovat. Přesně jak píše gizmi, rozhodne nedávejte vůz někam, kde vám během půl hodiny nahrají dopředu připravený software, který nemá jasný původ. U nás v PowerTECu všechny úpravy děláme na míru, dle požadavků zákazníka, ve zvolené variantě a vždy je možné provést i měření na válcové zkušebně výkonu. Díky tomu, že děláme opravdu velké množství úprav a máme vlastní vývojové centrum, byli jsme schopni snížit cenu na poloviční ceny oproti většině konkurence, ačkoli děláme podrobné jízdní testy, včetně testů turbodmychadla, sání vzduchu a dalších. Tuningová firma obecně vám musí být schopna říct originální dávkování paliva a plnící tlak turba a stejně tak o kolik se tlak i palivo po úpravě navýšilo. Toto je snadno zjistitelné diagnostikou a je to základní předpoklad dobré úpravy. Samozřejmě kromě celé řady dalších věcí. U motoru 1.9 TDI 81kW lze dosáhnout bezpečně dobrého nárůstu, kolem 105-108kW u verze Maximal, záleží ale na stáří a technickém stavu vozidla.
Michal
PowerTEC - značkový chiptuning s.r.o.
já teda nechcu shazovat něčí "práci", ale na těch stránkách mi příjdou ty hodnoty konkrétně u benzínových atmosfér bmw jak po čajovém dýchánku. Když se podívám třeba na E90 320si kde dělali s tím 4válcem šílené úpravy, aby se dostali na ten výkon někde při 9000ot (ty grafy tam jsou jeden velký LOL) a teď jim zazvoní telefon z protektorátu že jim to za 200éček klidně ještě zvednou za 3 hoďky o dalších 10%...já ti nevím Karle :-)

16.04.2014, 14:23 |
CRK ChipTuning.Cz: Když už si tady děláš reklamu, jaká je sleva pro členy AHC? :D
Když se podíváte na náš ceník, průměrně se ceny aktuálně při běžící slevové kampani 30% pohybují mezi 3500 - 4200,- To si myslím je už natolik dobrá cena, že není nutné dávat žádné další slevy :)
Zkušenost s PowerTEC Kladno: 1) srpen 2016 odeslána objednávka z jejich stránek přes web - do října 2016 se nikdo neozval 2) konec října 2016 odeslána z webu znovu objednávka - během týdne se niko neozval 3) začátek listopadu 2016 zavolal jsem jim (pan Novák), sdělil typ a výkon vozu, a objednal se, poslal TP mailem, následně tam auto strávilo celý den a výsledek: večer telefon - zkoušeli jsme to, ale vaše auto je moc moderní a oamzuje otáčky při zvýšeném výkonu, potřebujeme na tom ještě chvíli, asi tak den dělat. Přehrajem Vám software zpět a až to budeme mít připravené, zavoláme a dokončíme. Dnes je 11.února 2017 a od té doby jsem o nich neslyšel... Tak asi tak. Spolehlivost = 0

11.02.2017, 14:18 |
gizmi :D :D :D
Dobře Vám tak
:D :D :D
Ušetřil jste oproti konkurenci a to je přeci hlavní
:D :D :D
Jinak ten text od pána je hooodně úsměvný. Prý je vždy možné provést měření na válcové zkušebně :D :D Válím se tu smíchy, protože jak jinak chce to auto odladit, když ne na ní? Fakt neuvěřitelné.
Já nechával upravoat bmw 320d v PowerTech Praha a za mě dobrý. Měření výkonu před i po úpravě. Auto jezdí líp a žádné neduhy nejsou.