Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zkušenost xsara picasso

o Navštíveno 1064x o
o 22.04.2013, 13:47 | KAJEL
Zdravím chci se zeptat na zkušenosti s Citroenem Xsara Picasso s motorem 1.8,co odchází a jaký je v tom svezení,popřípadě u něj i s panoramatickou střechou nebo střešním oknem nevím jak se to u toho auta označuje,díky

o 22.04.2013, 19:49 | dalio
pár jsem jich ojel ....jediné co mne na nich sralo - byly stab.tyčky - psí kosti. ač nejezdím po kanálech a dírách , tak odešly cca po 5-8t km , ale to bylo na začátku éry picass.
lepší volbou by měla být 1,6i - ta má myslím 74kw - 1,8i měla tuším 66kw.

já na nich najezdil cca 200t km a bez problémů
o 22.04.2013, 20:26 | Rajdlos
Měl jsem dvě. Určo bych volil HDI než benzín, jezdí to za pusu. Jinak klasika, tyčky, siláče v ramenou, občas nějaká elektronika. Hodně trpí spínačky, samy se zablokují kvůli přepětí (prý výrobní chyba).
o 22.04.2013, 20:31 | KAJEL
1,8 mají 80 Kw a já radši benzín,protože jezdím couračky a najezdím málo ale vím že na každým autě je něco ale nechci aby to bylo nějaký nepovedený auto
o 22.04.2013, 20:39 | tesil
Tak najezdis malo, ale furt lepsi to najezdit za 5l nafty nez 10 benzinu.
o 22.04.2013, 20:54 | KAJEL
ale zase je tam turbo,dvouhmota a já prostě naftu nechci,mě spíš zajímá jestli ten motor na to stačí a jak je to s jízdníma vlastnostma a podobně,díky
o 22.04.2013, 21:22 | tesil
Znam par lidi s temahle autama, ale vsichni v nafte. Jizdni vlastnosti netusim, sam mam Citr. C4 Grand Picasso a je to klasicky rodinny auto se spatnym podvozkem. Co rikali kluci, tak Xara je na tom asi podobne.
o 23.04.2013, 17:01 | KAJEL
kamarad měl taky tu C4 a nebylo to tak hrozny a věřím že tohle bude o trochu horší ale je to na krátký trasy a asi dvakrát do roka cesta Příbram-Zlín takže nepotřebuju zase žádnej zázrak ale zase ne aby to bylo nepohodlný a nespolehlivý auto
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3905 sekund.