Navštíveno 1416x

21.04.2013, 22:29 |
macek Stracena je frajer moooc mu to preju PLZEN ma titul:-)))

21.04.2013, 22:30 |
wefa Je to doma!!!

21.04.2013, 22:34 |
Sau Ač samozřejmě Zlíňák, za to co tu předváďali na posledních dvůch zápasoch s lístkama na ně to Plzni od srdce přeju. Ma tu na hokeji nikdo hooodně dlůho neuvidí.

21.04.2013, 22:35 |
macek Ja Plzni nefandim ja sem SLAVISTA :-)) ale mooc jim to preju a nejvic Stracene za ten jeho prinos nasemu hokeji velka gratulace
krásný hokej, doufal sem ve výhru Zlína, ale nevadí, oba týmy předvedly maximum, gratulace vítězi, čest poraženému ;-)
Máme to doma! Kluci si to zasloužili! Po těch letech! To nemůže nikdo nepřát! Kdopa si zejtra bere dovolenou? :-)

21.04.2013, 22:55 |
wefa Radaman: mám volno :D
Co udělal Straka pro Plzeň, to nemá v lize asi obdoby a zasloužil si titul ze všech hráčů nejvíc. Kolik lidí by vrazilo desítky milionů do svého koníčku a pak ještě ve čtyřiceti dřelo jako fretka...
Dal jsem si hruškovici na oslavu...

22.04.2013, 05:56 |
gizmi Jako Scully..kazdopadne nekteri hraci to protoci na rulete a bednach, on to narval do sveho konicku a zamestnani.. je to uctyhodne a velky respekt..

22.04.2013, 06:23 |
TUNER Sice trochu nervy,ale parádní podívaná a Martin si to zasloužil opravdu nejvíc z celé ligy a jsem rád že mu to na starý kolena,když už kolikrát zvažoval zda pokračovat,konečně vyšlo. ;-)
PLZÉÉÉŇ!!!
Bylo to fakt už o štěstí :)
Krásnej hokej ale přál sem to také Zlínu
Trochu nervy? :-) Ja mel nervy v kyblu z toho,az sem litoval,ze sem koukal...bylo to urputny,nervydrasajici krasny hokej