Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Chvění volantu při brzdění...

o Navštíveno 1795x o
o 18.04.2013, 20:51 | camron | Upraveno: 2013-04-18 20:51:49
Během krátké doby mi to dělají již druhé přední kotouče, z čehož vyvozuji, že problém v kotouči asi nebude, že zrada bude spíše jinde. Po nasazení nových byl tak 2000 km klid, pak začaly vibrace (u obou). S kotouči se pochopitelně měnily i desky. Co jsem vypozoroval, tak je problém spíše u zahřátých kotoučů Tak pozoruji lehké chvění volantu při jízdě (bez brzdění), které nepřestalo ani po výměně předních kol za zadní a následně za jinou sadu kol.

Takže kde bude zrada? Auto FoMo MK3.

o 18.04.2013, 20:57 | nocarret
brzdiče máš na cajku?
o 18.04.2013, 21:03 | Mazety
kdysi jsem to měl do výměny horních uložení tlumičů, pak byl klid
o 18.04.2013, 21:10 | endru.ondra
umě to dělala vůle v řízení
o 18.04.2013, 21:32 | Woko_O
čepy řízení,špatný silentbloky na ramenou,špátný naboje a ložiska a v podstatě všechno co má vliv na řízení a geometrii. Vlivem toho se můžou kroutit kotouče což pak má za následek klepání do volantu..
o 18.04.2013, 22:24 | M.Á.R.A.
Jednou jsem řešil podobnou věc a dělali to zadní kotouče.Jak byl kotouč orezlý a nerovnoměrně sjetý, tak to pulzovalo do brzdového systému a tím pádem i do předních brzd.Zkus na ně mrknout, hlavně zevnitř, zvenku mužou vypadat ok, ale z druhé strany ne.
o 18.04.2013, 22:40 | haskyvr6
Tipuji na vuli v ložiskach. Mel jsem to samé, dve sady kotoučů okamžitě "zvlněné" aniž bych s tím nějak závodil a po výměně ložisek naprosto v pohodě.
o 19.04.2013, 07:59 | futura
Hasky- loziska se jinak tvarily normal, zadnej hluk pri zataceni a podobny projevy?
o 19.04.2013, 08:55 | haskyvr6
Ne, nehučeli, proste vse se tvářilo normálně. Je pravda že jsem menil jeste rovnou i dolní kuláky, ale ty by to nemeli nijak ovlivnit pokud to je jen pri bržděni. Mel jsem najeto 240tis tak uz asi byli "zralý" ;-)
o 19.04.2013, 10:20 | futura
Dik, mozna se tim doberu k pricine mejch stejnych problemu.Vymenim a uvidime.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3901 sekund.