Navštíveno 2782x

Auto dlouho stálo a má na kapotě černé tečky, když se do nich dlouble tak to vypadá jako smůla (zlatohnědá barva) nebo něco podobného ze stromu. Nějaká osvědčený tip?
smula by mela jit rozpustit lihem
:) smula mastnotou, mastnotu jarem...
ale aby tecky nebyly jenom hov*a vod much... ;)))
tak velký sem je ještě neviděl, to by normální mouchu normálně roztrhalo ten bobek ¨:-D

18.04.2013, 16:24 |
JR Sonax ma odstranovac pryskyrice a lidi ho docela kupujou. Ja ho teda jeste nezkousel :-)
Jestli je to dřevní pryksyřice, tak bez obav vezmi obyčejný benzín. Lihem to nepůjde, ale půjde to např. éterem, benzénem, benzínem, terpentýnem,ale i acetonem a ředidlem 6006 - OVŠEM TY POSLEDNÍ DVA NA TO NEPOUŽÍVEJ-MNARUŠUJÍ LAK!
mě to potkalo při parkování v borovicovém háji v Chorvatsku,padlo na to půl litru slivovice,nic jiného nebylo po ruce

18.04.2013, 16:53 |
mamut taky jsem od toho mel cele auto tak sem si napustil do kyblu horkou vodu trochu prostredku na myti a slo to dolu samo.dulezita je ta tepla voda

18.04.2013, 16:58 |
Ravo to Carlos:
to pak to auto muselo moc pěkně vonět, celej kemp se musel sbíhat...a nevím jak bych policajtovi co mě zastavil vysvětloval, že jsem opravdu nic nepil :)
Noo jednou jsem nějakou slivovicí rouspouštěl zamrzlý zámky :D

19.04.2013, 11:19 |
soray Ty vole chlapi, slivovice patří do žaludku a ne na auto, taková škoda... :)
Valetpro Citrus Tar@Glue Remover - na asfalt, lepidla, smůlu, žvejkačky v textilu a koberci, navíc pěkně voní.

19.04.2013, 11:19 |
soray