Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kurvítka ve el. spotřebiči

o Navštíveno 2312x o
o 15.04.2013, 21:18 | AR
Kurňa zase se potvrdilo pravidlo že spotřebka má životnost záruku :( tak sme si udělali doma bazén v předsíni...pračka Amica cca 3,5 měsíce po záruce a začala chcát přes dveře. Tak sem zvědav co mě frajer z opravny řekne.

Ale koukal jsem na ND jestli je to pro běžného smrtelníka k sehnání a kupodivu je: [ Link ]

o 15.04.2013, 21:25 | JP
Složitější věci se občas rozbijou no, nevim co je na tom divnýho. Máme pračku Indesit 9 let a taky asi po 3 letech odešlo nějaký těsnění. Oprava za 200,- a úspěšně od tý doby funguje dalších 6 let... Od auta taky neočekávám že bude fungovat 20 let bez toho aby se na něm cokoliv rozbilo, tak proč od pračky?:)
o 15.04.2013, 21:48 | Tuner#2
Jako JP...

Kurvítko je hezký termín, taky ho občas použiju, ale myslet si, že zrovna gumu někdo naprogramoval/nastavil tak aby začla chcát 3,5 měsíce po záruce je víc než naivní :)))
o 15.04.2013, 21:51 | AR
Spíš mě šlo o to kdy se závada projevila a jen pro info guma to nebude když pračka řve že má otevřené dveře i když jsou zavřené.
o 16.04.2013, 07:25 | Milhauzz
Kurvítko je pro mě termín, kterým nazývám zrovna to, co nemůžu najít a má to tu příčinu, že věc rozesere.

Jinak nevím jak vy, ale já mám pocit, že Konica Minolta zapíná své naprogramované kurvítka snad už po měsíci chodu zařízení. Fakt, čím novější tiskárna, tím víc problémů.
o 16.04.2013, 11:03 | signum
Tak to bude dveřní zámek. Taky nám odešel těsně po záruce u AEG je ještě výhoda,že sebou vezme tišťák ovládacího panelu za cca 5.000,- :o) . Ale naštěstí to vyřešila součástka poslaná ze Slovenska za cca 5euro s poštou.
o 16.04.2013, 12:27 | AR | Upraveno: 2013-04-16 12:27:45
no jestli borec řekne oprava 5 tyček tak mu hezky poděkuju potřesu ploutví a rozloučíme se neb cena pračky byla cca 5-6t ;)

a jen tak pro zajímavost, pračka sice řve že má otevřeno, ale nemá problém spustit program a začít prát ;)
o 17.04.2013, 13:04 | z0diaC | Upraveno: 2013-04-17 13:06:31
to samé jsme teď řešili u vestavné mikrovlnky Bosch .... hlásila chybu H** ..... odešly spínací tranzistory v HV části pro magnetron kvůli poddimenzovanému kondenzátoru .... v servízu Bosch si řekli 6t. .... deska z eBaye stála 1600,- (čistokrevná čína - byla osazena originálně !!!) - [ Link ] a kupodivu pasuje i do dalších renomovaných značek :-)

a pak se to nemá srát :-)

u té pračky vyměň zámek a bude klid ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3339 sekund.