Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Infiniti zkušenosti?

o Navštíveno 3350x o
o 14.04.2013, 20:33 | Rajdlos
Jak jsou na tom s kvalitou Infiniti? Konkrétně řada M? Na netu nic moc k přečtení není, pouze recenze, kde to vychvalují. Ale jde mi hlavně o spolehlivost, dostupnost dílů i např. z druhovýroby, což jsem koukal že je hodně stejný s 370Z (mají stejný motor) a zda se to dá servisovat i v Nissanu.

budu rád za každý postřeh ;)

o 14.04.2013, 20:48 | Zdeny60
S "M" nemám žádnou zkušenost, ale když jsem uvažoval o "G", tak jsem v HK navštívil servis Nissan, abych je vyzpovídal, zdali umí servisovat Infiniti, když je tam prodávají. Dostalo se mi ujištění, že běžný servis vč. diagnostiky mají a umí, ale pokud by se vykstla nějaká "rafinovaná" závada, pak by odkázali majitele na jediný servis zde v ČR = Praha. Díly sehnat umí (originály) ihned, jsou li na skladě, když ne, tak dovoz ze skladu v D nebo Japonska od 1-4 týdnů.

Na US foru sjem narazil v diskuzi na postřehy několka majitelů řady FX, že se vyskytovaly poruchy elektorniky a opravy/servis byl i na USA poměry hodně drahý, takže řada majitelů od Inifiniti odešla, někteří šli k Subaru (což mě potěšilo) jeden šel k Hondě, jiní k jiným značkám.

Víc nevím.
o 14.04.2013, 20:55 | Rajdlos
S tou elektronikou si mě moc nepotěšil :) Jako auto je to zajímavé, zátah to má slušný i s tím hrozným krouťákem, spotřeba nijak hrozná. G37 je spíše více k Zetku. I když tohle na limuzínu má docela taky tvrdej podvozek. Sedačky neskutečně pohodlný. Ale toho servisu se bojím. Dokonce v Polsku je na to k sehnání na vrakovišti úplně vše :) Ale u nás budou servisy absolutně diletantský. Stačilo mi když Xeňákovi opravovali na Lexusu IS u nás řízení. Tohle bude podobný :)
o 14.04.2013, 21:14 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
servis infiniti je uplne v pohode

chces nejaky? :-)
o 14.04.2013, 21:23 | PachezZ
M nevím, máme FX35 a bez problémů...
o 14.04.2013, 21:27 | Rajdlos
Kralik: a kde přesně? :)
o 14.04.2013, 21:31 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
infiniti pruhonice
o 15.04.2013, 08:13 | Zdeny60
kral007 - ty máš něco společného s Infiniti průhonice? pokud ano, pak bych rád poprosil o info ohledně toho G37AWD (to je to auto, kde se už marně asi 2 měsíce snažím sjednat prohlídku, protože auto je trvale kdesi v prachu). Pokud to jev tvcýh silách, uvítám tvoji pomoc. Klidně prosím do mailu, či SZ.
o 15.04.2013, 10:48 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
zdeny: zkusim poresit, myslim ze stoji ale na chodove
uvidime
o 15.04.2013, 10:50 | JR
kral: Tohle Kubovi nemuzes udelat ....
o 15.04.2013, 10:53 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
ja taky zavolam tomu druhymu :-D
o 15.04.2013, 10:54 | JR
Ten si to taky nezaslouzi :-D
o 15.04.2013, 10:58 | Midnite
JR: ty voe :D:D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3264 sekund.