Navštíveno 1552x

14.04.2013, 18:38 |
Losky Ahoj, prodávám starý HTC Desire s rootem atd a chtěl jsem ho dát do továrního stavu, udělal jsem všelijaké mazání cache a po zapnutí zůstane svítit bílá obrazovka s logem HTC a nikam se to nehne. Zkoušel jsem kombinace zapínání s tlačítkem hlasitosti a nic se neděje, vždy to visí na logu htc. Nevíte co a jak?

14.04.2013, 18:42 |
Losky Povedlo se mi teď konečně tohle a dostal jsem se do toho recovery menu a dal clear atd a vše jelo asi tak jak má, provedl se restart a opět bílá obrazka s nápisem HTC...

14.04.2013, 18:45 |
kuja Na tohle existuje pomerne jednoduchej figl. Stahni si nekde origo HTC image. Vypreparuj z toho boot.img a pres adb ho tam natlac. Udelej restart a pojede to :) Presne takhle se sekal HTC Desire II po nahrani custom romky a pak po restoru :-)

14.04.2013, 20:07 |
Losky znovu jsem zapnul a dostal jesm se do toho servisního menu. Zkusím to znovu a pak uvidím s tím image, ale moc nevím, o co jde

14.04.2013, 20:58 |
kuja No je potreba z origo romky dostat boot.img v bootloaderu se pak prepnout do nahravaciho modu a pres command line ho nahrat. Udelat proste natvrdo prehrani boot.img. Pohledej na android foru a nebo xda developers....dneska uz sem linej to dohledavat....

14.04.2013, 21:01 |
Losky hmm, nějak lehčí varianta neexistuje? Ale jinak díky za snahu, mrknu na to fórum:)

15.04.2013, 11:32 |
kuja Tady mas lepsi navod :)
[ Link ] Zaklad je mit puvodni romku a z toho ten boot.img vypreparovat :) Fastboot a adb se da normalne stahnout...pripadne je soucasti Android SDK :) Jenom si musis stahnout spravnou verzi dle verze Androidu :)

15.04.2013, 14:40 |
Bucci | Upraveno: 2013-04-15 14:43:29
u starého desire je třeba jediné... sehnat origo RUU.exe, telefon v bootloaderu (tam už se dostaneš) a správné ovladače pro telefon, které ti telefon najdou i když je "pouze" v bootloaderu.
Nebo: stačí CWM recovery v bootovatelné formě (zip soubor, který přejmenuješ na image.zip a dáš do rootu SD karty do telefonu, zároveň na kartě bude ofiko ROM nebo jakákoliv funkční - s příponou zip)
Nabootuješ do bootloaderu, tl. snížení hlasitosti najedeš na recovery a power tl. potvrdíš
pokud ti najede android s vykřičníkem, stlačíš tl. zvýšení hlasitosti a power k tomu - tím se ti nainstaluje recovery
Dáš restart a znovu nabootuješ do bootloaderu a překlikneš se do recovery, odtud dle instrukcí nainstaluješ rom

16.04.2013, 16:20 |
Losky už jsem to pořešil. Díky za radu