Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Nezná někdo nějaký kamenný obchod s modelařinou v HK?

o Navštíveno 1158x o
o 13.04.2013, 20:09 | Jirka156
Zdar. Nevíte někdo o nějakém modelářském obchodě v HK? Dříve byl poblíž Masarykova náměstí, ale už tam myslím není. Začal jsem modelařit po cca 20letech a chci si koupit nějaký nářadí atd.

o 13.04.2013, 20:25 | Lucni.konik
www.s-hobby.cz
o 13.04.2013, 20:46 | Paczqo
www.jino.cz, www.modelarina.cz
JINO - letadla a nařadí, Modelařina - všehochut
a nebo Š-hobby
o 13.04.2013, 21:05 | Jirka156
Díky za tipy. Koukal jsem na jejich stránky, ale více tam mají na RC modelařinu. Já stavím spíše klasické stojící plastové modely aut. Teď jsem si od Revellu koupil dva Dodge Charger a Challenger. Dělám aktuálně na Chargeru a ten je v modré metalíze. Bohužel Revell metalickou barvu nedělá žádnou a tak sháním i toto. Jinak nějaké ty skalpely, pinzety atd. by se taky hodily.
o 13.04.2013, 21:10 | Paczqo
aha tak na plastikova fakt Š-hobby tam toho maj mrtě a když nemaj seženou.
o 13.04.2013, 22:11 | hawai
Jirka: jsi ma modelforu? dej tam kdyžtak postup stavby :-)
o 14.04.2013, 19:59 | Jirka156
hawai: na modelforu nejsem, ale pár rad by se mi hodilo, takže se asi registruji. Hlavně co se týče chemie. Používám vše zatím jen od Revellu a takové věci jako změkčovače decalů, color stop apod. za mě kdysi nebylo. Na krabičce moc jasný návod není a tak bych se rád na něco poptal. Co se postupu týče, tak nvím, zda je čím se zatím chlubit. Mám hotový motor a stříklé nějaké díly interiéru. Teď mě čeká lakování náprav, zbytku interiéru a pak začnu s karoserií. A to bude prča, páč je dvoubarevná a k tomu ještě ala chrom lišty kolem oken. Tak to bude o pevné ruce se štětcem. A z toho mám hrůzu s mým stařeckým třesem :-) takže budu muset nějak maskovat..... Ještě uvidím.
o 14.04.2013, 20:36 | SilverGhost
V Hradci asi Š-hobby a nebo jestli se ti chce jet do Pardubek, tak v ulici br. Veverkových je malý obchod věnovaný jenom této modelařině. Tam mají úplně všechno.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3088 sekund.