Navštíveno 1574x

12.04.2013, 15:56 |
SEKIN Zákazník sousední firmy při odjíždění načechral naše firmemní auto a ujel. Nebyl sice přímo viděn, ale jeden z našich zaměstnanců tvrdil, že se tam tenhle Mercedes divně motal. Sehnal jsem si kontakt a onoho mercedesa jsem viděl a má drganec přesně v místě, který přesně odpovídá. Zatím jsem s ním nemluvil (tel. vzala manželka, že si ho zapoměl doma,) tak to nechám na pondělí.
Je mi jasný, že mě pošle někam a nic s tím neudělám.

12.04.2013, 16:00 |
JA tak ten svědek ho viděl, ne?
Já bych zavolal Policii a dal jim RZ, že jsi ho tam viděl a že to byl určitě on. Až se mrknou na jeho auto, tak ti to potvrdí.
jako SG, stalo se mi podobné a policie to vyřešila

12.04.2013, 16:23 |
JR jj zavolej PCR, rekni co se stalo a oni by ho meli vyhledat a ohledat :-)

12.04.2013, 16:31 |
SEKIN Ono se to ale stalo předevčírem, já to zjistil až doma a dnes jsem to jeho auto viděl.
no jde o to, zda si to do té doby neopraví... chce to rychle jednat...
Presne neco podobneho se stalo brachovi, akorat ho videl z okna jak mu napral a odrel naraznik. zavolali sme fizly, bracha vedel jeste jen 4 znaky z SPZ, ti ho nasli, a zbytek vyresili. uplne v klidu, vubec nestresuj a normalne s tim jdi na policajty ze jsi ho videl a ze ujel, bude mit po prdeli a bude rad za pokutu.

12.04.2013, 22:20 |
1kw Pokud můžeš nafoť si jeho auto aby si ho náhodou nestihl opravit něž stihneš kontaktovat PČR..
cha, mě kamion načechral celou pravou půlku auta. Viděli ho při tom, ujel, dostal sem kontakt na firmu, zavolal sem jim, jestli by se mohl vrátit, že sem volal policii. Vrátil se, kolejnici vzadu měl jako z alabastru, policajtům řekl, že to neudělal a že sem si to vymyslel, že si takhle na něm léčí lidi ojebaný auto často. PČR na mě koukali jak na pokus o pojistný podvod a řekli mi, že mu to na místě neprokážou a že mám smůlu. Tak to šlo z mojí pojistky. Čert vem spoluúčast, ale jsou mezi náma fakt svině :o(

13.04.2013, 17:27 |
AR Zpět přijel z jiným návěsem co