Navštíveno 3037x

11.04.2013, 16:17 |
AR Bouchnul sem na seznam do inzerce káru na prodej, vše pohodka a během několika minut od vystavení mail z AutoEssa že mají zájem, že vykoupi za max cenu ať se ozvu na tel xxx. Si říkám že dobrý vtip a o to co prodávám zájem určitě nemají, tak odpověď na mail že mě udivuje jejich zájem, ale že to spíše tipuju na robota co jim ty inzy vyzobává ;) no a teď tel a nějaký borec na druhé straně že je z auto essa a omlouvá se, že to je opravdu robot co to za ně prohledává a odpovídá ale že zájem není ;)
taky mi takovej mail prisel, ale ja byl klidnej a fakt sem jim nevolal ;-)

11.04.2013, 16:20 |
AR Já jim taky nevolal, ale nuda tak sem dal aspoň reply na mail ;) jen mě udivilo že zavolali zpět a dokonce se omluvili ;)

11.04.2013, 16:44 |
Alííí AAA posílá SMSky, i když nic neprodávám... :-D Jebnout je po kebuli.

11.04.2013, 16:45 |
Jozzo mě to samé :/
Mě taky přišla sms... a vykoupili za částku, kterou nikdo z přímých zájemců nebyl ochoten dát :o)
To, že to pak nastřelili na dvojnásobek (na jaře - kabrio) a na podzim už to prodávali téměř za nákup než se to vůbec prodalo už je věc druhá :D
smska mi prisla z acek včera taky, chodí mi pravidelně snad každý týden.

11.04.2013, 22:51 |
Rudi Já teda musim na druhou stranu pochválit áčkaře, že mi SMSky od nich chodili hodně často a v zajímavý časy, nicméně stačil jeden telefonát, vymazali to ze systému a od tý doby nic. Dřív běžně reagovali i různý inzeráty na netu, teďka absolutně nic.
AR: Kdoví odkud Ti volali. Ten bazar se jmenuje ESA ne Essa :-)
A copak prodáváš za poklad? Třeba bych měl zájem se přijet nezávazně podívat a udělat si-samosebou zdarma, to se rozumí!!!- test drive. A klidně bych pak o tom i napsal.-)))
Tak se pochlub, co máš, ať to nemisím hledat.

12.04.2013, 07:59 |
AR Zdeny: tak to ani nestartuj to tvé legacy, auto bylo bourané, má celolak a když posuneš sedačku tak aby ses tam vlezl tak se na zadních mačkáš a to nemluvím o hodně malinkém kufru ;)
Harryp: hmm vedle mě označuje za chudáka co má potřebu nemístně komentovat ale sám to děláš, hmm...
Tak mě nešpónuj-co to je za skvost?

12.04.2013, 08:01 |
AR Já tady psal něco o skvostu? :-)
Zdeny: uvažoval jsi o profesi Bazarový Inspektor ? :-) By nebylo od věci, myslím že by jsi mohl založit i stránky něco jako Černé ovce,nebo tak něco..
By pak museli všichni bazarníci začít vydělávat rukama....
AR - nepsal, ale dedukuji - jako ty:-) Tak wo co go?
:-) No asi jo, ale pak by se zvedla úroveň a vyčlenili se opravdu dobří prodejci od těch zmrdů :-)
A nebo by na hřbitově bylo zase o jeden pomník více... :-)
AR: Co je na tom nemístného, že jsem uvedl název té společnosti na pravou míru? :-) A ukaž mě , kde jsem uvedl o tobě něco o chudákovi? Děkuji