Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dovolená Chorvatsko 2013

o Navštíveno 5087x o
o 11.04.2013, 12:31 | AR
Ahoj, chystám se na dovolenou autem cca druhý týden v srpnu.

Jelikož jsem si všiml, že tady dost lidí do Chorvatska jezdí, chtěl bych se zeptat, zdali někdo nemá TIP na levnější a pěkné ubytování s kuchyní pro dva.

Destinace: asi nejlépe Baška voda, Tučepi, Makarská (ale nechám si poradit i něco jiného, není problém)

Rádi bychom někde trochu níže, aby nám nepršelo a nebyla to hlava na hlavě.

Jedu do Chorvatska poprvé, tak za každé tipy a rady děkuji. Myslím, že to tady pomůže mnoha lidem pro tento rok :)

o 11.04.2013, 13:05 | Luke_288

- zadna destinace ti nezaruci, ze nebude prset, uplne klidne se muze stat, ze x dni po sobe proprsi at jsi na Istrii nebo Makarsky
- druhy tyden v srpnu v kombinaci s mistama co pises je 100% zaruka sardelovani s cechama na plazi, vstavani v 7rano a sprint na plaz kvuli zabrani mista (zcela nejhorsi je v tomhle ohledu konkretne Baska Voda, jezdili jsme tam asi 15let)

HR mam rad, baska voda skvela, ale uprostred sezony uz do HR nejedu.
Chystame se konec zari
o 11.04.2013, 13:21 | AR
No vzhledem k celozávodce ten termín nemám jak posunout. Ale co známí vyprávěli tak není problém když tak rezervnout vyhrazené lehátko za pár kaček když už
o 11.04.2013, 13:30 | Luke_288
Jj, to samozrejme, ale ty stovky lidi z plazi nevymazes
o 11.04.2013, 13:45 | AR
no včera sme kukali fotky od kamoše co tam jezdívá v srpnu a nevypadalo to zas nějak tragicky
o 11.04.2013, 13:53 | AR
Jinak prosím neřešme datum a že tam bude mrtě lidí. S datumem můžu hýbat tak max v rozmezí dnů což je tedy ve výsledku jedno, lokace neni pevně dána, ale dle slov známých je to "lepší" na makarské než na severu, proto bych uvítal nějaký tip na dobrý privát ideál s balkónem na moře pro dva co nebude stát majlant.
o 11.04.2013, 14:00 | AllInOne
Luke ma pravdu, baska, makarska v tuto dobu natresk strasnej.
My ted jedem kus za omis-dugi rat-mali rat. K vode to mame z kopce, plaz ok, ale my tam jedem skrz super ubytko pro 10.
o 11.04.2013, 14:05 | Luke_288
Pochopil jsem, ze nechces, aby tam bylo mrte lidi, ale treba se tu najde nekdo, kdo ti napise, ze tam lidi nejsou. Je to blbost. Jedine jezdit na plaze autem za vesnici.
Nikam jinam nez kolem makarsky bych nejel uz jen kvuli stalosti pocasi, baska voda super, dobry restauracky, zivy maly mestecko.
Jezdili jsme tam za znamym, mel agenturu s apartmanama [ Link ]
Umi obstojne cesky.
o 11.04.2013, 14:07 | Luke_288
Jo a pokud budes chtit apartman s vyhledem na more za dobrou cenu, priprav se na kazdodeni cestu aspon kilak na plaz, prtz konkretne v basce jsou apartmany blizko vody drahy. Takze jedine nekde v kopci nahore.
o 11.04.2013, 14:19 | Crimson
Srpen je největšé vražda, Itálie a Němci nastupují prázdniny
stojí to za prd úplně všude, je nás zkrátka moc,
apartmany a nové hotely rostou ale pláže zůstávají,
kapacity ubytování několikanásobně převyšují kapacity pláží
doporučuju zmizet na ostrovy, Cres, Lošinj, nebo dolů někam !
my razíme letos 15.června na 2 týdny, je vidět do 22h
do 20h je člověk na pláži , to je bomba
srpen září už stojí za prd z x důvodů

o 11.04.2013, 14:23 | AR
Nevím jestli píšu maďarsky?
Termín je pevně daný a nepohnu s ním i kdybych se rozkrájel, takže holt musím akceptovat to že to bude hlavní sezóna a budou tam nějací další turisté. Hledám tip na apartmán pro dva, co bude blízko vody, ideálně s balkónem na moře a nebude stát kilo za noc a nebude to díra. Pokud někdo má nějaký kontakt nebo tip atd sem s ním.

Stačí napsat tam a tam to je fajn, slušné ubytko, xx eur na den ne?

a co je u tebe "drahé" ? dle toho jak jsem se ptal tak cca 50éček na noc za apratman pro dva pár metrů od vody. Jen prostě známi si nevzali žádné vizitky nic a jméno taky vytrousili :(
o 11.04.2013, 14:30 | Luke_288
Chtel jsi poradit, nechtel jsi hlavu na hlave, kontakt jsem ti dal, nazor taky a stejne si jedes tu svoji, tak holt pockej na nekoho dalsiho, treba ti poradi lip nez my tady.
Tady je lepsi fakt nic nepsat
Cest
o 11.04.2013, 14:38 | AR
A co je pro tebe nepochopitelné že prostě ten termín nemám jak změnit na září či jiný měsíc? Takže jsem schopen akceptovat to že tam tedy bude víc lidi než v jiný termín?

Jediné co si tu napsal za názor tak je to že to v tuhle dobu nemá cenu, že je to u pláže drahé a link na nějakého známého co tam má agentůru.
o 11.04.2013, 16:55 | pbjun
Cus, skoda ze nechces popojet o par set km dale. Vsechno co jsi vypsal by mohl splnit poloostrov peljesac, byli jsme v orebici v srpnu a nejaky extremni naval tam nebyl a taky jsme se byli podivat do Trpanje a tam byl taky celkem klid, byli jsme tam poslednich 10 dnu v srpnu a pocasi bylo slunecne a teple. Ani jedna sprska a obloha vetsinou take bez mracku. V orebici jsme bydleli v apartmanu 2+kk s terasou a vyhledem na more, na plaz pesky cca 15minut, 2 minuty do pekarny a 5 minut na trh. Ale je to proste 1300 - 1400km z Ostravy...
o 11.04.2013, 16:58 | Shr3k | Upraveno: 2013-04-11 16:59:51
Pelješac, Mljet, Korčula v červnu. Nebo v září, ale to je brzo tma.
o 11.04.2013, 17:12 | Dave1984
v Trpanji je pěkně, vnoci pěkně šakali vyjou, ale je to spíše na klidnou dovolenou, pro rodiny s dětmi, ale taky můžu doporučit. Na dingač na pizzu, chobotničky a jejich víno je taky úžasné...
o 11.04.2013, 17:30 | AR
pjbun: tak jako makarská není přímo podmínka, pokud někdo doporučí jinou lokalitu pro daný termín tak není problém. Kukam ten poloostrov, to jste objížděli či nějak trajektem? No z OVy mě ta cesta čeká takže bych to teda taky měl těch 1300-1400km
o 11.04.2013, 18:06 | Shr3k
AR: Zpravidla do Trpanje, Orebiče a Lovište trajekt vychází lépe, někde do úrovně Žuljany, Trsteniku, Sreseru je to lepší po silnici, zvlášť pro ty, kdo to mají najeto.
o 11.04.2013, 18:35 | Harryp
AR: Zdenymu nadávaš aq sám se rozčišluješm když Ti někdo něco napíše :-) Mimochodem co to je "celozávodní" dovolená ve chvíli, kdy máš vlastní firmu? To u vlastní firmy ještě někde makáš v kolbence? :-)
o 11.04.2013, 18:44 | AR
Harryp: to že jsem výše napsal že hledám ubytko pro dva si asi přehlédl, tak jen pro info, nejedu tam sám takže jaksi se s dovolenou musíme sejít oba dva.
o 11.04.2013, 18:48 | dj.DEKL
Vyraž na nějaký ostrov... Vis, Biševo, Lastovo, Mljet... tak tolik CZ lidí nebude snad...
o 11.04.2013, 21:34 | Crimson | Upraveno: 2013-04-11 21:37:17
Trochu odbočím, nedávno mě kontaktoval člověk, zajistil jsem mu ubytko v Chorvatsku a on na oplátku mně dohodí Řecko

jezdí tam několik let k těm lidem, je to sice 1600km ale 90% dálnice

najdi si na Googlu Vourvourou Beach > obrázky
třeba pro někoho dobrý tip a změna,
mně z toho docela spadla čelist, takový Seychely tak trochu :-)

[ Link ]

foto k příspěvku  od Crimson

o 11.04.2013, 21:34 | Crimson

o 11.04.2013, 22:09 | AR
uff no když vemu že celou tu štreku musím odsedět za koláčem sam nevim nevim ;)
o 11.04.2013, 22:28 | Crimson
Je to dost ale dal by se v Srbsku vymyslet nocleh a rozdělit si to na 2x 800km

taky to jezděj z Itálie trajektem, varianta
ale to už jsem zabrousil jinam sorry
o 11.04.2013, 22:44 | AR
uvidíme, možná na přesrok, letos asi ta hrvatska, ale dík za tip
o 11.04.2013, 22:55 | Rudi
Na kolik vyjde to Řecko, když si zpočítám cestovní náklady, tak se dostanu na slušnou leteckou dovolenou, což mi přijde to samý jako Chorvatsko. Jestli jet autem ve 2 do Chorvatska za 15tis. nebo letět někam za 20ku, to mi přijde pohodlnější to letadlo...
o 11.04.2013, 23:04 | Woko_O
Mě tohle nějak přešlo..

Absolutně mě nebaví se celý dny válet na pláži a občas si skočit do moře a pak jít zase zpět..večer se podívat do města a takhle třeba celej tejden.. to je podle mě hrozná nuda a zbytečný peníze..

To radši 15-20k projedu na motorce přes tři státy,přes alpy,vždycky si někde zastavim, podivam a pokračuju..

ale chápu že s rodinou a dětma je to asi jiný..

Jen konstatuju že neaktivní dovolený neuznávám a když už tak max 2-3dny..
o 12.04.2013, 07:46 | Crimson
Rudi: nepočítal jsem to ale odhadem tedy 3200km x 2kč
+ ubytko, to je směšný
+ jídlo, to je tam levný

ve dvou bych to taky nejel ale přemýšleli jsme s klukama třeba v 6ti banda pro prdel se tam podívat
o 12.04.2013, 07:55 | Crimson | Upraveno: 2013-04-12 08:00:40
No a k tomu relaxu, jestli jsou to hory nebo moře je celkem fuk, rozhodně to chce obojí, každopádně vypadnout tady z toho každodenního hnusu na 6 týdnů ročně je potřeba, jestli se válíš na pláži, potápíš, lítáš na skůtru, nebo vemeš katamarán a objedeš Kornati už je na tobě, zkrátka zažít to, co jen vidíš ve filmech, zakotvit někde na ostrově v modré laguně kde jsi sám, to je takovej psychickej očistec ..

o 12.04.2013, 08:49 | Zdeny60
AR: a to si nemůžeš změnit termín dovolený? Taková vymoženost si u vás na chacharsku ještě není??? .-))))))))
A v tvým mladým věku si děláš obavy z nějkejch 1400km?
Když jsem byl v tvým věku jsem dával 1500km levou zadní na jeden zátah:-) A sám!
o 12.04.2013, 08:57 | Lubak | Upraveno: 2013-04-12 08:58:27
ZDeny - tak ono pokud má celozávodní dovolenou, tak asi si nemůže diktovat a posunovat si dovolenou ne?
A chápu, že 1500 km se někam vláčet se každému úplně nechce. Já toho v auta nasedím přes rok vcelku dost, tak si od koláče chci o dovolené krapet odpočnout
o 12.04.2013, 09:00 | AR
Zdeny60: no hele nevím, ale tipnu si že by ti měl být pojem celopodnikové dovolené znám a jak již z názvu vyplývá je termín dovolené pevně určten výrobním závodem, sic se to třeba zaměstnancům libit nemusí, ale skrz jednoho člověka to asi těžko budou přesouvat na září když na toto mají navázané dodávky materiálu, odběr produktů atd. atd.
A nemám problém přiznat že mám celkem z té cesty vítr, takhle dlouhé cesty sem absolvoval cca 2x ale vždy s copilotem takže jsme se střídali.
o 12.04.2013, 09:06 | Zdeny60
AR: to já samosebou vím, já si do tebe jen zaryl:-))))))Podrobnosti CZO mi fakt po 30 letech praxe nemusíš objasňovat:-) Ale přesto tuším, že máš coby zaměstnanec 25 dné ŘD, kterou si můžeš moderovat a tudíž by ve slušné firmě neměl být problém si zajet do HR třebas počátekm čevna, když je tam nejlépe a nebo v září, když vypadnou Němci.
o 12.04.2013, 09:32 | pbjun
AR: jeli sme to cele autem, cestou tam jsme zastavovali jen na zachod a jelikoz sme jeli se psem tak kvuli nemu a jeli sme to pres madarsko - cca 15 hod, zpet sme jeli podel celeho pobrezi vyhlidkovou jizdou s tim ze pozname pobrezi a jeli sme to se zastavkama ve vsech vetsich mestech podel pobrezi + vecere na severu a pak domu celkem 24hod za volantem vč. zastavek na trzistich a podobne. Jinak pokud nejsi zvykly na dlouhe trate tak je idealni si ubytko resit az na miste a jet to stylem na balaton tam den zustat poradne odpocinout a pak dojet na ten jih...
o 12.04.2013, 09:41 | AR
Zdeny: pokud je mě známo tak základ daný zákoníkem práce je 20dnů tedy 4 týdny nikoliv 25. Z toho 2 týdny jsou pevně dány v letních měsících, další týden nebo kolik je pevně dán na vánoční svátky a zbývajících pár dnů si rozdělí na zbytek roku, takže můžeš být sebelepší kouzelník ale týden volna mimo podnikem stanovenou dobu nevyčaruješ, nehledě na to že v případě kdy by si zaměstnance tu dovolenou jindy vydupal, tak se více méně může připravit na to že v práci skončil, ale udivuje mě že tyto informaci ti jsou zřejmě cizí.

pbjun: No zvyklý příliš nejsem, ale asi to risknu. Koukal sem na mapu a vyjížděl trasy a když to vemu přes rakousy, slovinsko tak je to cca o 100km méně než přes maďary, tak otázka kudyma se pojede lépe.
o 12.04.2013, 09:48 | Zdeny60
SLušná firma má 25 dní a hodně slušná firma ti umožní si je vybírat podlé svého. Navíc, pokud ti dělají problémy s výberem dovolené, bych je poslal do řiti a šel jinam. Možná mám štětsí, že prqcji ve firmě, kde to neřešíme.

To je tak vyšponovaný v datahousingu?

Jinak drobnost. je MNĚ 3. pád:-)
o 12.04.2013, 09:56 | pbjun
Zdeny60: ty asi nechapes, ze na ostravsku se prace spatne shani natoz ve SLUSNE firme! Ja osobne v ostrave pracuju ve slusne firme kde mame 25 dnu dovolene a zavodku nemame, ale stejne nemam cas si dovolenou vybrat protoze prace je fakt hodne a na dovolenou se proste nedostanes, neni vyjimkou ze prevadim 10 - 15 dnu do dalsiho roku a pak to velmi tezko vybiram - i za cenu pul dne dovolene a podobne.

AR: nejblize na peljesac je to pres Sarajevo ale tam se nedoporucuje zastavovat ani na curani :D Jinak ja sem vyjizdel ve 3 rano v patek kdyz jsme jeli tam a zpatky v pul 7me rano ve ctvrtek a cesty byly prazdne.
o 12.04.2013, 09:57 | AR
Zdeny když už chceš do mě takhle rejt tak aspoň čti pořádně, já svou dovolenou řešit nemusím, ale jak už jsem o pár řádku výše vysvětloval mistrovi "harrypovi" tak na tu dovolenou nejedu sám, ale mám doprovod a prostě tyto podmínky má drahá polovička. Kecy typu "za těchle podmínek bych se na tu práci vyprdl" sou fajn, klidně to tak praktikuj, ale bohužel nejsou pro všechny.

PS: a tvoje poučování o češtině je v kontextu s autohifi poměrně úsměvné.
o 12.04.2013, 10:00 | AR
Jen teda doplním, že nežijem na ostravsku ale v Brně (ze severní moravy vyjíždíme jen proto, že tam hodíme psy na hlídání k našim) nicméně s prací na určitých pozicích je to i tady hodně špatné, ale to je už na jiné téma a jiný topic. A ještě jen pro informaci pana zdenyho, i poměrně slušná firma Konica/Minolta nenabízí svým zaměstnancům týden dovolené navíc, to jen tak naokraj.
o 12.04.2013, 10:36 | Lubak
Zdeny probuď se už, ty si fakt myslíš že slušná firma se pozná dle toho, že mají 25 dní dovolené?
Ono když jsi takový matador tak asi víš , že firmy mají určité plány výroby atd. a proto asi dovolená se musí naplánovat ne?
Už bych si fakt někam zašel pro změnu prášků .-)
o 12.04.2013, 11:22 | Harryp
AR: Stačilo, kdybys psal srozumitelně (jednou píšeš v jednotném a po druhé zase v množném čísle) a nech si prosím připomínky o mistrech pro sebe. Děkuji
o 12.04.2013, 11:30 | Harryp
AR, Zdeny60: Oběma by Vám prospělo přečíst si zákoník práce (kde je definováno 20 dní dovolené) + následně podle firmy, kde je zaměstnanec také jejich "kolektívní smlouvu" , která řeší další úpravy v tomto směru.
o 12.04.2013, 11:57 | AR
Harryp: kdybys neměl potřebu do mě zarejt tak by sis ten koment ušetřil, ježe tě sere že jsem se obul do zdenyho tak si mě to musel vrátit, ale to je šumák. Nevím proč bych si měl číst zákoník práce, co tam je napsáno jedna věc a jak to funguje v realitě je věc druhá.
o 12.04.2013, 15:54 | Zdeny60
AR: neřikej,že ti vadí, kdž se o tebe otřu:-) Bys mě rozchechtal:-)
Já jen tak lehce předvádím, co tu pžedvádíš ty a tvůj stín. A nelíbí, že? No bodejť. Ti řikám, sokole, nech toho a bude klid.
Harryp: já ZP znám a samosebou znám pojem dodatková dovolená, jasně, ale na dobrý míček se má správně odejrát. AR do mě ryl dosti dlouho a najednou se mu to nelíbí? A to jsem vlastně ještě nezačal:-)))
o 12.04.2013, 19:03 | AR
Zdeny60: tvoje rejpání do mě je mi u zadele, jen mě vytočilo že toto téma sem bral seriózně a ne jak to děláš ty s "tlacháním" aby řeč nestála. Pokud máš potřebu se rozjet tak směle do toho.

Těm co odpověděli k tématu díky a tím bych to asi považoval za uzavřené jelikož to tu jde mimo počáteční dotaz, holt někteří mě to potřebovali za každou cenu nandat tak proč né že.
o 12.04.2013, 19:18 | Losky
co jsem trochut poznal Řecko, tak na nějaké Chorvatsko kašlu a určitě doporučuju dovolenou v září. Taky máme celozávodní, ale vždy si ten týden člověk nějak nadělá.
o 12.04.2013, 19:19 | Losky
co jsem trochut poznal Řecko, tak na nějaké Chorvatsko kašlu a určitě doporučuju dovolenou v září. Taky máme celozávodní, ale vždy si ten týden člověk nějak nadělá.
o 12.04.2013, 19:28 | AR
Losky: u jednosměnného provozu to nemáš jak naddělat, ale to je jedno.
o 12.04.2013, 21:22 | Crimson
proč tu furt řešíte dovolenou,

srpen má své výhody i nevýhody

červen/září v moři kosnete ale na pláži jste sami

v srpnu je to jak lázně Bešeňová, super hlavně pro děcka ale holt trochu těsno někde
o 14.04.2013, 11:29 | Harryp
AR: Nemám potřebu "rejt". Mimochodem Zdenyho znám jen odsud. To jestli je dle tebe Konica Minolta slušná firma, ale zároveň nedodržuje ZP je více než zajímavé. Zním v Konice lidí dost a nikdo nikdy neměl problém s dovolenou :-)
o 14.04.2013, 12:42 | AR
Hej nevím jestli ti při čtení vypadávají slova která jsem napsal nebo co, ale uvedením Konica firmy jsem zdenymu naznačil že né všechny firmy dávají týden navíc, o tom žeby konica porušovala ZP jsem nenapsal ani slovo. Takže prosímtě, pokud máš potřebu na mě stále reagovat tak aspoň pořádně čti co píšu, je to už podruhé v tomto topicu co reaguje těžce mimo.
o 09.05.2013, 17:22 | Zbyšek | Upraveno: 2013-05-09 17:24:45
Přivtěřím se také s dotazem:

Taky začínáme plánovat nějakou dovolenou, ale jelikož přítulku nedostanu za žádnou cenu do letadla, tak je jediná možnost autem. Jelikož já jsem spíše létával na dovolené, tak s tímhle až tak moc zkušeností nemám.

Jako první z lokalit, která padla je samozřejmě Chorvatsko, ale první dotaz je, zda nelze vymyslet něco lepšího, kam lze ještě celkem normálně dojet autem. Třeba to co dával Crimson to Řecko je paráda, ale 18 hodin cesty je teda masakr.

Další dotaz je zase k tomu Chorvatsku, jestli má smysl uvažovat nad nějakým AI, nebo je to v této lokalitě nesmysl a má si raději člověk vařit.

Jinak hledám spíše než nějaký soukromý apartmán asi něco ve stylu hotelu, protože bych rád bazén (nikdy nevydržím jenom u moře, ale vždy tak půl dne bazén, půl dne moře). Navíc sebou budeme mít malého (7 let), který by bazén také uvítal.

Na to navazuje i poslední požadavek, a to aby byla velmi blízko pláž a pokud možno nějaké vyžití pro děti. Nepočítám s žádným extra cestováním po krajině, jen spíše nějaké zábavní výlety, protože já na nějaké tůry moc nejsem a malej by to stejně nevydržel.

Díky za rady
o 09.05.2013, 17:29 | Tuner#2
Koukám, že s AR už tady má problém víc členů než jen já v prvopočátku ze skoda-virt.cz... Jen tak dál :)))
o 09.05.2013, 19:15 | AR
tak mindrák máš akorát ty a bourák klacek, ale jen tak dál :)
o 11.05.2013, 20:20 | motyc
Pánové, nemáte někdo prosím kontakt nebo tip na ubytování někde na jihu chorvatska? Okolí Makarské a níž...Pokud možno tak něco klidnějšího, vloni jsme byli přímo v Makarské a není si kam ani lehnout na pláži, to je naprd. Jen hledám něco pro 2 páry. Termín mám bohužel docela pevně stanoven od cca 18.7. až po 29.7. ten den už musím být doma, protože valím do Prahy na Maidny :) Kdyby jste někdo o něčem věděl, tak budu moc rád za jakoukoliv radu nebo kontakt. Díky
o 12.05.2013, 11:46 | Shr3k | Upraveno: 2013-05-12 11:54:32
Zaostrog, Ružica Štula, Lučica 16. [ Link ] Mario (syn) umí anglicky. Je to taková chorvatská Helena Růžičková. Byl jsem u ní několikrát, jezdí tam i známí, i když já už jezdím do Žuljany na Pelješac. Na pláži nikdy nebyl problém s místem (na Makarskou riviéru je to OK). Nebo naproti u Vedrany si to lidi chválí, ale mívá dost narváno: [ Link ]
Na jídlo pak doporučím v Zaostrogu restoran Bracera, úžasná kuchyně. Je na opačném konci, takže z Lučicy je to pěkná procházka.
o 12.05.2013, 12:01 | Shr3k
Tady ještě jedny stránky Vedrany: [ Link ]
o 13.05.2013, 08:30 | kupis
Jezdíte někdo do chorvatska se psem? Máte někdo tip na vhodné ubytování?
o 13.05.2013, 08:30 | kupis | Upraveno: 2013-05-13 08:30:36
-
o 13.05.2013, 09:12 | AR
kupis: prvotn plán byl že povezem i dva psy (york a silky) ale nakonec zustanou doma. Ale co jsme se bavili se známýma tak jejich rodiče tam jezdí se psem a bez problému, jen je třeba mít ubytko kde jim pes nevadí.
o 31.08.2013, 17:06 | Collin
AR: Tak kde jsi nakonec skončil, Vybral si něco?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.399 sekund.