Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: Na jaké inzertní servery dát nemovitost?

o Navštíveno 1403x o
o 10.04.2013, 23:26 | Ravo
Ahoj,
na jaké inzertní servery hodit nemovitost (byt), chci to prodat bez realitky.

Aktuálně mě napadá:
sreality.cz
bezrealitky.cz
aukro.cz

Napadá někoho ještě nějáký další? Ideálně bez poplatku za uveřejnění, nebo nějákou symboliku.

Díky za info

o 11.04.2013, 08:45 | MiniMike
pokud to das na sreality, tak se ti v 99% ozvou jen makleri (realitky), podobne to bude i na bezrealitky :-)

Jinak bez poplatku to snad neni nikde, ale tedy pokud chces prodavat neco a nemas ani 50korun na sms, tak bych to ani neprodaval :-)
o 11.04.2013, 09:29 | tomi666
Nevím jak tam chodí nemovitosti, ale třeba avizo, annonce, bazos, hyperinzerce, sbazar..
o 11.04.2013, 16:32 | Ravo
60kč za den bez DPH na Sreality mi nepřipadne málo a jsem ochoten na nějáký čas to tam pustit, pokud to bude co k čemu...

Tak to postavíme jinak tu otázku.

Kde by jste hledali na netu, kdyby jste sháněli bydlení?
o 11.04.2013, 16:40 | Luke_288
Prave ty sreality
o 11.04.2013, 17:19 | Cenda
dívám se na nemovitosti pořád, reality.cz a sreality.cz. Sem tam sbazar. Když jsem kupoval byt, prohledával jsem kde co, ale stejně bylo všechno na těhlech dvou serverech.

Pak ještě exekuční kanceláře, dražby a pod, to se tě ale asi netýká :-)
o 11.04.2013, 17:42 | Mr.Scully
Já koukám skoro výhradně na sreality.cz. To jsem netušil, že chtějí poplatek za každý den.

Cenda - jaké jsou weby, kde je dost dražeb nemovitostí (exekuce apod.)? Po plzeňských dražbách se koukám, ale moc jsem toho nenašel.
o 11.04.2013, 17:55 | Luke_288
Drazby by me taky zajimaly, vsude slysim jak je toho mraky, ale na exekutorsky komore toho moc neni
o 11.04.2013, 18:01 | Mr.Scully
Luke_288 - myslíš portaldrazeb.cz? Tam jsem toho moc nenašel.

Něco je ještě na www.drazebnikalendar.cz... ale nějaké další weby bych uvítal.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3073 sekund.