Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Paříž- kolik peněz s sebou?

o Navštíveno 6637x o
o 10.04.2013, 14:44 | hawai
chtěl bych s mladou vyrazit na víkend do paříže, asi přes tento zájezd [ Link ] . Ale nějak nejsem vůbec schopnej odhadnout, kolik éček vzít sebou. určitě vás tu je spousta co na podobnym zájezdu byly a vědi na kolik to tak přišlo. dík

o 10.04.2013, 14:46 | .mycTD
je to asi jedno, vzdycky utratis vsechno co mas ;-)
o 10.04.2013, 14:47 | hawai
no spíš mi šlo o nějaký minimum co musim určitě sebou mít :-D
o 10.04.2013, 16:04 | lukee_cz
kolik budou asi vstupy si spocitas a jestli budes jist v McDonnaldu nebo v Ritzu asi taky vis :) + samo nejake dalsi drobne navic.
A jinak doporucil bych spis Plustour. Kolem tveho terminu [ Link ]
Nepouzivaji F1 a i klienti od pritelkyne jsou vzdycky happy. A mas tam aspon popsane ceny za vstupy, at vis, na co se pripravit.
o 10.04.2013, 16:22 | Cenda | Upraveno: 2013-04-10 16:26:08
byl jsem minulej víkend. Jedna návštěva restauračky denně, jinak normálně kerfáč. Návštěvy běžnejch památek (Eifell, Versaille, Louvre, projížďka po Seině ...) 270 EUR za 4 dny zahučelo jak nic, mladá tak do 200 EUR. Podle popisu zájezdu ale vy tolik potřebovat nebudete. My letěli a bydleli v ... "hotelu" 4 noci.

Počítej jedno jídlo 10-15 EUR, voda v potravinách okolo Eéčka, v restauraci voda éčko, kola tři, pivo 6-7. Eifelovka 8/14 EUR (dle výšky), vstup do nějakého muzea a pod. 10-15 EUR. Metro 1,7 EUR, dá se koupit balík 10ti jízdenek výhodnějc (1,3?). My měli lítačku na 5dní.

Pokud si chceš koupit hodinky u Vuittona, 110.000 EUR. Ale jsou růžový a hnusný :-)
o 10.04.2013, 16:38 | hawai
lukee: dík za odkaz, vypadá to dobře a i termín vyhovuje. Přítelkyně u nich dělá?

Cenda: dík, přesně to jsem chtěl vědět. už aspoň mam tak nějak představu :)
o 10.04.2013, 17:13 | lukee_cz
ne, dela ve Studentu, ale autobusove "vylety" jsou prej nejlepsi od PlusTouru. Pro toho, komu se chce sedet taku streku v autobuse tak za tu cenu je to super.
o 10.04.2013, 17:14 | Crimson
proč to řešíš, máš kartu ne ?
vždy si beru jen tak 100-200€ a zbytek si vyzvednu případně
úplně nejlepší je platit kartou kde to jde, máš to za střed
o 10.04.2013, 17:23 | m
hawaiáku, my se teď vrátili, koupil jsem ten zájezd na Velikonoce tady na fóru, viz: [ Link ]

A kolik to stálo? Napiš mi mailem tel, ciknu ti podrobnosti ;)
o 10.04.2013, 17:24 | m
Každopádně jenom 100Eček ti padne za dva dny za vstupy a za metro jak lusk :) Jenom Eiffelka je 28 za 2 výtahem až nahoru (pokud vám někomu není do 26 let - to tam umějí všude zohlednit a nemusíš být ani student)
o 10.04.2013, 21:08 | Tweety_xx
JJ placení kartou v cizině je fakt někde jinde. Jinak, záleží co do toho čekáš, jak píšou kluci, vstuponé si spočítáč podle toho kam jdeš a na útratu dál je to dle toho jeslti chcete užívat, nebo jen být aby jste viděli.
o 10.04.2013, 22:07 | Woko_O
byl jsem tam na silvestra s kočkou..celkem cca 3 noci. Za hotel asi 2km od veže jsme platili 380 Euro. Měl jsem s sebou asi 270Euro.. Metro jsme ojebavali,jedli jsme bagety,hot dogy,sušenky,nakupovali v místních shopech.. Prohlíd jsem si většinu památek, dvakrát jsme jedli trochu víc.. Oběd na Champ Elysse za 50E a pak večeře v Gare de Lyon za 51E.. jinak bežný útraty pro přežití.. pití,zákusky,nějakej ten suvenýr a na silvestra šáňo.. libilo se mi tam a užil jsem si to.. :-)

Jinak jsme letěli za 3000 z Prahy..
o 11.04.2013, 09:15 | hawai
Dík všem za info, nakonec to tedy budu asi brát z linku od lukeeho, a budu počítat mít s sebou tak 300-400e pro oba s tim, že karta to jistí
o 11.04.2013, 09:42 | Vencaf
Pak napiš, jaký to bylo, známej byl nedávno a vrátil se dost zklamanej, prej to připomínalo spíš výlet do Bronxu než do Paříže.
Údajně všude špína, smrad a negři. V metru všude humus a somráci, i u McDonalda se štítil si sednout, aby nechytnul nějakou lepru. Večer se šli projít, a hned na ně pokřikovala parta čmoudů, tak se radši vrátili na hotel. Třeba měl smůlu na horší čtvrť, nebo přeháněl, nevím.

o 11.04.2013, 10:28 | Mazety
nechtěl jsem to psát první, ale jako Vencaf je to tam hnusný, zlatej krumlov
o 11.04.2013, 10:38 | Cenda
pokud máš Android s GPS, doporucuju si stáhnout aplikaci průvodce a metra. S průvodcem jsem hledal památky, ale i restaurace dle cenové skupiny, metro mi vždycky našlo spojení, kam jsem potřeboval.

Stačí zajít do vedlejší uličky a z obědu na 22EUR je 12.
o 11.04.2013, 11:35 | kuja
No ono to s tou spinou a cmoudama je sice pravda, ale jak kde a asi jak na koho :) Ja sem byl v Parizi 2x na festaku a vzdycky pohoda :) V noci vozraly centrem a cernosskou ctvrti a vsechno ok. Je dost mozny, ze sme meli jenom kliku,ale nikdy sem se tam necejtil nebezpecne :) V Mc sme byli jenom na Avenue de Clichy a na vypadovce na Vitry :) A vsude cisto :) Je teda pravda, ze kamos umi dost slusne francouzsky, takze nas mistni brali spis jako mistni, protoze sme se s nima nemuseli bavit jinou reci :) Na penize ti nedokazu odpovedet :) Zatim sem se do Parize nedostal na pamatky :) Ale z pohledu nakladu to neni tak hrozny :) Piti a normalni jidlo stoji skoro jako u nas, neco je o malo drazsi a taky zalezi, kde clovek nakupuje :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3513 sekund.