Navštíveno 1536x

Pořád přemýšlím na tím, který si vybrat, ale nějak se mi to nechce rozhodnout. Nejraději bych nějaký do deseti a s Windowsama, ale taková šance zatím není. Ale narazil jsem na toto:
[ Link ] Všechno až na velikost paměti vypadá super, jen se mi nezdá ta značka, znáte to někdo?
To vypadá hodně dobře, nejspíš do něj skočím taky. Jen kdyby sem někdo mohl hodit recenzi :-)

09.04.2013, 21:03 |
CVakk mě by zas zajímalo jestli jste měl někdo v ruce nějaký použitelný sedmi palec v ceně do 150 usd ?
Mě by zase zajímalo,kterej levnej flašinet utáhne REAL RACING 3 :-)

10.04.2013, 13:33 |
Yawor Já mám Ainol 7 Venus, a za těch 130$ můžu jenom doporučit...

10.04.2013, 15:19 |
hanzz O Ainol jsem svého času dost přemýšlel. Ale po sledování diskusních fór jsem od toho rychle upustil, bo nejsem žádný kutil, vrták, koumák a IT guru :) Je to velká sázka do loterie a pro mne zbytečná "ale".
Kdo řeší 7 palec, tak ať si počká na červenec na nový Nexus 7, který by měl být "za hubičku" :)
659: RR3 ti utahne i lepsi telefon :-) ja mam treba LG p990 optimus a jede me to krasne...

10.04.2013, 17:35 |
Yawor U mně proti Nexusu hrála absence HDMI a USB hostu. Nemá ani microSD, což mně osobně netrápí, ale... Uvidíme, s čím příjdou v té nové verzi :)

11.04.2013, 09:49 |
DITR Taky jsem uvažovat ale nakonec sem si za 9 koupil Acer icona tab a211 a nestěžuju si sviha to nezkutecne hry jako real racing 3 max Payne atd bezi bez sebemenších problémů navíc výhoda má to klasicke USB takže připojím joypad z xboxu 360 a hraju tabletu jsem měl více a lepší je si připlatit ;)
Luboš1: Jj,já vím... :-) já to na telefonu hraju,ale problém je v tom,že už mě to na tom malym displeji nebaví..(iP4),takže pokukuju po nějakym větším displeji za dobrý prachy-eventuálně třeba po Rikomagic mk802 iiiS 8gb,pokud by to utáhnul(nebo něco podobnýho),jelikož na TV by to asi bylo vůbec nejlepší :-)

P.S.Omlouvám se SilverGhostovi za to,že jsem se sem vetřel,ale víc hlav by mohlo víc vědět..třeba :-)

11.04.2013, 14:29 |
Yawor ad rikomagic - teď představili 4jádro, cena cca +10$, od konce dubna bz mohlo bejt i v ČR