09.04.2013, 17:00 |
empiK (M)
Ahoj mam dotaz, potrebuji dat na reklamaci SONY Xperia S a tak jsem jako zalozni po dobu opravy dostal Samsung Galaxy 2. Poradte, jakym programem prenest kontakty do Samsungu? Tim to ale nekonci, jde prenest i nastaveni Androidu jako takoveho z jednoho telefonu do druheho, i kdyz se jedna o jineho vyrobce? Tzn. programy z Google Aps, atak podobne. Diky moc.
Kontakty sesynchronizovat s Gmailem a nebo ve starým dát v kontaktech export na kartu a v novém import , na tom novém se přihlásit pod stejným účtem Gmailu a v Googleplay máš seznam všech APPs které jsi koupil a můžeš je zase stáhnout.

09.04.2013, 17:47 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-04-09 17:49:22
No, povím vám, že jak kdy... po první reklamaci a vymazání systému a nahrání nového se mi vše z play nainstalovalo, jenže po druhé reklamaci a vymazání a nahrání už ne, což jsem tak nějak nechápal :-( Prostě když se v nějakém tel. přihlásíš pod účetm Google, tak by se ti do něj měli nainstalovat všechny aplikace, co jsi měl nainstalované v té době přihlášení. Ale jak říkám, mě to napodruhé neudělalo :-(
Kontakty nejlépe přes google, protože třeba přes nějakou aplikaci s kontakty - u mě Go Contact, tak mi to pak natáhlo kontakty z google, ze zálohy toho Go, a měl jsem tam některé 2-3x... Ale zase google kontakty (přes gmail) jde v PC (tím i v mobilu) slučovat :-) Takže pokud máš u Petr tel. a u Petr mail, tak sloučit a máš z toho Petr s tel. i mailem ;-) super funkce.
Různé programy na kontakty mají své zálohy, takže i tak lze export/import a je to. Ale nejlepší je to přes ten google.
A hlavně pak nezapomenou při vracení tel. vše smazat a nebo lépe, pokud to lze, obnovit tel. do továrního nastavení ;-)