Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Podařené vtípky dotažené do detailu

o Navštíveno 1575x o
o 05.04.2013, 14:51 | Ravo
Mám rád když někdo udělá nějáký správný "easter egg" a podaří se ho propašovat do reálného života :)

Třebas tato DarthVader výzdoba na budově Washingtonské National catedral:
[ Link ]

foto k příspěvku  od Ravo

o 05.04.2013, 14:51 | Ravo
nebo pěkný "průvod" ;-)

foto k příspěvku  od Ravo

o 05.04.2013, 15:13 | Ravo
P.S. - vím že ta soška na kategrále je tam "oficiálně" ze soutěže NationalGeographic (nebo něčeho podobnýho), kde děti měly navrhnout nějáký ty chrliče atd... Jde o to, že tady by to absolutně nemělo šanci projít (něco jako most Chucka Norrise v Blavě :), ale Amíci si umí udělat ze sebe pr*el a královsky si to užít...
o 05.04.2013, 15:25 | HIGHTOWER | Upraveno: 2013-04-05 15:30:06
no, viz. Blob třeba, prostě za mě měl být postaven. Tady se stále bojuje za zachování starého, ale když má někdo prachy a podmázne to, tak se staví kdekoli takové hnusvelebnosti, že to není možný :-(

Nenašel jsem fotku, ale na kostelní věži ve Staré Boleslavi je na fasádě socha čerta, což na církevní stavbě je docela zvláštní, je vidět, že naši předkové byli trochu odvážnější jak my...

foto k příspěvku  od HIGHTOWER

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3228 sekund.