Navštíveno 2293x

05.04.2013, 08:06 |
AR na začátku ta tráva to byl co? nevyšla zatáčka tak to pustil do škarpy? Jinak ty okrsky ty byly na přesdržku
ultramagor, ale hustý jak vlítl do té trávy, to musel mít určitě čárku

05.04.2013, 09:05 |
Cenda hlavně nechápu, proč do té trávy vjel ... debil.
to Cenda: protože na tom neumí, byl rychlej do zatáčky a když šáhnul po brzdě, tak ho to narovnalo, to když nemáš natrénovaný z okruhu, tak Tě to pak na silnici slušně vyškolí. Myslí si, že když otočí heftem na max, tak je Valentino, ale očividně jenom nemá strach že se zabije.
Dobrej tatar, bejt ta protihluková stěna jinak konfigurovaná tak se tam pěkně rozbil.

05.04.2013, 11:01 |
Cenda Masu> jenže on vůbec rychlej nebyl.

05.04.2013, 11:34 |
Jozzo dobrej borec,pěkně si to dává

05.04.2013, 15:48 |
JR pan bude rovinkar :-D

05.04.2013, 16:13 |
AR jj natrenoval na isle of man ;)
Cenda: na něj asi byl. Ta zatáčka se zavírala a očividně se toho lekl. Jako schválně to tam určitě neposlal :-)

05.04.2013, 17:41 |
AR No ale zase stačilo kousek a mohli to dávat do kategorie "hnus" ;)
vjel tam,ptz byl moc rychlej do zatáčky kterou by nevybral,měl štěstí že to ustál asi tak.
Brainwash jsou spíš ty komentáře v diskuzi, kde mu lidi přejí smrt, a vidí v každém autě v protisměru dvě nebo tři děti... neobhajuju, ale nepřijde mi normální někomu přát, ať chcípne - a už vůbec ne na základě jakéhosi pochybného videa.
Mě to zas nepřijde, že by byl nějak extra rychlej do zatáčky, když vjížděl na tu trávu tak tam měl 70km/h a přednim ještě silnice kus rovná...z těch 70ti by jistě ještě před zatáčku stál pokud by zůstal na silnici. Tam byl asi jinej problém. Možná se lekl...

06.04.2013, 15:31 |
Komba Ani si neuvědomuje jakej je to šok pro řidiče auta,když kolem proletí motorka s dobře otevřeným výfukem a naloženo na plynu.To bych vraždil i já,protože jednou to málem byla zástava.
Na tyhle piráty prostě nikdy nebude žádná účinná zbraň.
btw: podobně bych stejně jezdil i já mít silnou motorku,jen né určitě 300,ale mam rád tu volnost a adrenalin.
co řešíte? že by si chtěl záměrně poškodit motorku? Prostě na jeho "skill" byl do té zatáčky moc rychlý.. Jde to krásně poznat :)

06.04.2013, 18:24 |
AR Jasně je tam vidět že si uvědomil že to neutáhne a tak to narovna aby nesundal tu barieru

06.04.2013, 18:52 |
Cenda jako Radaman, prostě se leknul, tu zatáčku by v klídku projel.

06.04.2013, 19:36 |
Alííí Taky mi kdysi bylo 20, a nepřemejšlel jsem o tom, jestli se odpoledne vrátím domu... Dneska z tohodle mám husí kůži. Hustý.