Navštíveno 2624x

Co na to říkáte? Zadní část ikdyž zaudiněla, tak se mi líbí, ale ten předek? Jak nevyvynutej hlodavec :(
Přitom superb II předFL je jedna z mála škodovek, která se mi fakt líbí...

mne se nove designy libi, mozna je to cast vyroby co pritahne nove zakazniky a stare ztraci
nazivo to bude vypadat dobre :-) a stejnak tendle facelift se bude vyrabet jen rok... pak prijde uz Sup3...
kdy, že je oficialní prodej? at už to můžu předělat :-)

03.04.2013, 12:12 |
AR xena: Na evropský trh bude nový model uveden koncem června 2013. Prodejní ceny zatím nebyly oznámeny.
naživo jsem jich pár už viděl, prohání se po D11 i bez maskování. Mě se líbí zadek od kombíku, ten podle mě prokoukl.
předek nic moc teda :-( zadek pěkný, nechat původní předek a nový zadek a krasavec, tohle zas dělal nějaký designový matěj.... :-(

03.04.2013, 15:22 |
AR mishan: tak si rovnou sežeň audi ;) když to ma audiprdel ;)
nj, ty nové audiny, to je masakr :-) ale tak bohatý nikdy nebudu :-D

03.04.2013, 18:38 |
Alííí Zadek je hezci, ten starej stal za vylizp*del.
Predek ujde az na ty spodky tech narazniku. Svetla budiz, masku taky chapu, ale ten spodek??????? Socialni tragedie bez napadu.
Jestli chteji takhle zkur*it i Yetiho, tak to nemusim cekat na FL. ;-(
včera sem viděl naživo a mohl provýst celkem řádnou prohlídku... a za mě teda
+interiér (ten debilní smějící se volant byl nic moc..)
+zadek
--- předek...radši nic.. vypadá to jak levnej čínskej příbuznej...

03.04.2013, 18:47 |
AR zdá se mi to nebo combo před a po je téměř identické?
combo má podle mě jen změněný vnitřní osvětlení, z žárovek jsou led pásky...

03.04.2013, 19:44 |
AR no u comba akorat vidím změněný prolis pro spz jinak sem nic dalšího neviděl ;) ale třeba to je ve stylu najdi 10 rozdílů ;)
Z exteriéru jsou nové, všechny světla, zadní víka, nárazníky, kapoty, u limousine celé nové postranice, blatníky, držáky světel,...... je toho více než to vypadá. V reálu je fakt hezčí poface a to ne proto, že jsem u zdroje. Ta ofiko fotka zpředu se moc nepovedla. V interiéru: volanty, dekor lišty, nový interér LK žlutohnědý, interiéry budou mít jiné odstíny šedé a černé, potahy sedaček....... Funkce: LED svícení, vzadu za příplatek LED diody, pomocník parkování i příčně, nové UHV,nové otvírání Twindooru,..... Další dotazy? Nový Sup B8 je posunutý, takže rok neeee. Yetiho si kupte teď. Poface není už tak "hezký"! Ten jde letos podzim.
Vidím to podobně jako ostatní, předek mi k tomu nesedí, ale uvidíme naživo.....
ono hlavne ten predek vypada jak nasazeny z mnohem mensiho auta a od celniho skla dal se to opricky zvetsuje. Ale mozna to dela jen tento pohled.

03.04.2013, 21:49 |
AR Jirka156: tak to že u facelift verze změnili délku šroubku co drží kabelový svazek v pravém předním nosníku pod držákem hadice je koncákovi u prdele nemyslíš? Když se laik podívá na předface a poface tak spíš hledá jen ty vizuální změny...to jen k tomu tvému kilometrovému výpisu změn ;)

04.04.2013, 06:22 |
kasko AR: ono to není tak jednoduché, jak píšeš. Těch změn je tam markantních hodně. Pouze to běžný uživatel nemá šnaci odhalit, dokud mu to neukážeš. Pak vždy dělá chytrého. To jen tak na okraj v tématu "facelift"
Jirka156: škoda, že nemůžeme mluvit více, co? Těch změn je tam skutečně mraky. Osobně bych jako běžný uživatel neřešil, protože pro mě nejsou důležité. Bohužel slovo designéra je svaté...
Jen si nejsem jistý, zda budou pasovat zadní světla z předface na face u verze combi.
A poslední otázka. Neviděl jsi na živo verzi 2.0TDi 125kw, 4x4 v kombinaci s DSG? Zajímá mě, zda ji zůstanou výfuky na jedné straně, nebo zda bude kopírovat VW a bude mít výfuky po strannách z důvodu posunu nádrže a haldexu?
Právě přemýšlím, zda vzít ještě předface combi, nebo až face? Motorově to bude buď zmíněný2.0TDi 4x4 s DSG, nebo 3,6. (tohle téma už tu bylo...)
nevim no, starej se mi nelíbil neb předek se zadkem vůbec nijak nesouvisel ... tohle je fakt ještě horší...

04.04.2013, 17:02 |
Alííí Má někdo fotku Yetiho po FL ?
Aliii asi jediny co je toto :-)
[ Link ]
To AR: Je koncák a koncák. Ty změny, co jsem popsal, myslím nejsou zase až tak neviditelný. Pokud nevidíš změnu světel, kapoty atd., tak bych doporučoval navštívit oční ordinaci :-) A pokud by si chtěl soupis těch neviditelných změn, tak bychom tady asi pěkně zas...li vlákno. Ale to je jedno.
To kasko: pokud nezapomenu, zítra ti na to mrknu. Nemám na starost agregáty a podvozky, ale interiéry. Teď děláme mraky aut pro oficiální tiskovou prezentaci.
To Alííí: Jsem rád, že mám tuto práci, takže nehodlám riskovat. Sorry. Mohu ti jen napsat, že nejdéle v 45.týdnu se dočkáš. Ale už teď ti můžu říct, že je to za mě hrozný.
Sedan byl grc a zase je to grc,co dodat. Kombajn se mi líbil.
Kombajn byl asi tak konkurenceschopný audinám a pasatům ,že to museli takhle zkurvit aby to nikdo nekupoval no.
Ta přední maska to je hnus, stejně jako u rapida.
To kasko: Dneska jsem ti zjistil ty výfuky. Tak ty se nezměnily oproti předfaceliftu. Tzn., že duplex výfuky s čtyřmi koncovkami jsou pouze u benzinů 2,0TFSI 147kW a 3,6FSI VR6 4x4. Ostatní typy motorů mají pouze výuky vlevo s dvoj koncovkou. Jinak nejen zadní díl výfuku je rozdílný dvoukolka a čtyřkolka.

07.04.2013, 18:14 |
kasko tak pak jedině 3,6 :D