Navštíveno 1366x

02.04.2013, 19:55 |
macek Potrebuju poradit Mam externi 1tb disk na nem fotky filmy atd Ted jsem na nej kopiroval nekolik filmu najednou a v pulce se to nejak seklo anic proste ani nic jinyho neslo tak jsem ho odpojil a notes natvrdo vypnul a ted kdyz ten disk pripojim tak se normalne rosviti pipne ale notes ho vubec nevidi ale disk se toci to cejtim kdyz na nej sahnu
Notebook je MacBook AIR mam na nem Win 7 a Mac os a ani na jednom systemu to nejde nevi nekdo co to muze bejt??
Něco podobného jsem řešil před nedávnem, vytáhnul jsem disk z usb dřív než jsem měl a po dalším připojení hlásil že chce naformátovat. Vyřešil to program "Get data back", druhý disk na který se vše nasypalo, ten původní pak naformátovat a data tam vrátit zpět. Drbačka na celý den, ale vše se zachránilo.

02.04.2013, 20:15 |
macek Externi Silicon Power 1TB Kdyz se kouknu do spravce tak je tam kod chyby 10 nejde ani aktualizovat ovladac
ABERTO to se mi stalo taky nekolikrat ale po treba tretim zapojeni zase makal
Mozna to bude tim ze jsem ho odpojil kdyz se tam jeste neco kopcilo jinak nevim :-(( ale co ted dal??
Tak každopádně přes tento soft se minimálně dozvíš, zda-li se dostaneš k obsahu disku.

02.04.2013, 20:43 |
macek no tak ten Get data back ho vubec nenajde mam ho pripojenej sviti toci se ale notes ho proste nenajde odpojim ho a normal pipne zapojim pipne ale jinak nic
macek a co na jinem pc ? Nevidis ho ani ve spravci disku ?

03.04.2013, 10:50 |
20bad mě udělal něco podobného WD My Book tak jsem ho kuchnul, 3,5 disk jsem vymontoval a dal do kompu a dosud maká, u mě byl problém v té krabici

03.04.2013, 15:05 |
macek nejede ani v jinym notesu
kdyz jsem ho ted dal na usb 2 tak ve spravci je videt ale nedostanu se do nej
macek posledni moznost je jeste program TestDisk