Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > poraďte zahradní lehátko

o Navštíveno 1616x o
o 01.04.2013, 20:32 | MazliG
- už jsem tu řešil snad i jaký fusekle .o) takže poraďte mi tohle - cena je mi "fuk" spíš aby to bylo krapet blbuvzdorný - děti ....

máte tip ? spíš něco "bezúdržového" tož asi ne dřevo - ikdyž - jestli někdo máte lety ověřené lehátko a drží, nebranim se.

díky za tipy hoši

PS: estli je to ČR výroba, nebo thajsko je mi po zkušenosti s gaučem, viz. můj příspěvek o kuch. linkách vjádru u řiti .o(

o 01.04.2013, 20:37 | MazliG
o 01.04.2013, 22:12 | hopa26
Já mám tohle- [ Link ]
Jedno doma v obýváku a druhý pod pergolou-čtu na něm a koukám do blba,když chci mít klid.Moc zahradní sice není,ale pohodlné je velmi-nechal jsem si ho oštřit proti vodě přípravkem kůží a je jak nové už třetí sezonu-na zimu ho samozřejmě uklízím.
o 02.04.2013, 07:40 | Zdeny60
Kup si karimatku - ta je dost blbuvzdorná, bezúdržboá, nevadí ji slunce, mráz ani déšť a děti ti z ní nespadnou. Soused ti ji nebude závidět a cigáni ti ji neukradnou. Navíc je lehce přenosná a hlavně - je levná:-)))
o 02.04.2013, 08:01 | JR
Plastovy z OBI za par korun uz nekolik let a pohoda ...
o 02.04.2013, 08:42 | tesil
Prosel jsem pres plastovy, nejakej lagric drevo az jsem nabytkem skoncil u teaku a umelyho ratanu. Umelej ratan lehatko v klidu doporucuju - je lehounky, vydrzi, ale pozor - neskladny. Pokud koupis v nizsi cenovce viz. tvuj odkaz, pocitej s tim, ze na slunku ten potah nebude stalobarevnej, ale vybledne.
o 02.04.2013, 19:51 | BATMAN
Vloni jsme kupovali tohle [ Link ]
Cena je vyssi,ale muzu rict ze je opravdu kvalitni,pekne,siroke a docela tezke takze se neprevraci.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3334 sekund.