Navštíveno 1611x

- už jsem tu řešil snad i jaký fusekle .o) takže poraďte mi tohle - cena je mi "fuk" spíš aby to bylo krapet blbuvzdorný - děti ....
máte tip ? spíš něco "bezúdržového" tož asi ne dřevo - ikdyž - jestli někdo máte lety ověřené lehátko a drží, nebranim se.
díky za tipy hoši
PS: estli je to ČR výroba, nebo thajsko je mi po zkušenosti s gaučem, viz. můj příspěvek o kuch. linkách vjádru u řiti .o(
Já mám tohle-
[ Link ] Jedno doma v obýváku a druhý pod pergolou-čtu na něm a koukám do blba,když chci mít klid.Moc zahradní sice není,ale pohodlné je velmi-nechal jsem si ho oštřit proti vodě přípravkem kůží a je jak nové už třetí sezonu-na zimu ho samozřejmě uklízím.
Kup si karimatku - ta je dost blbuvzdorná, bezúdržboá, nevadí ji slunce, mráz ani déšť a děti ti z ní nespadnou. Soused ti ji nebude závidět a cigáni ti ji neukradnou. Navíc je lehce přenosná a hlavně - je levná:-)))

02.04.2013, 08:01 |
JR Plastovy z OBI za par korun uz nekolik let a pohoda ...

02.04.2013, 08:42 |
tesil Prosel jsem pres plastovy, nejakej lagric drevo az jsem nabytkem skoncil u teaku a umelyho ratanu. Umelej ratan lehatko v klidu doporucuju - je lehounky, vydrzi, ale pozor - neskladny. Pokud koupis v nizsi cenovce viz. tvuj odkaz, pocitej s tim, ze na slunku ten potah nebude stalobarevnej, ale vybledne.
Vloni jsme kupovali tohle
[ Link ] Cena je vyssi,ale muzu rict ze je opravdu kvalitni,pekne,siroke a docela tezke takze se neprevraci.