Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > daň z nemovitosti-příjde složenka??

o Navštíveno 1744x o
o 29.03.2013, 08:31 | pindak
v roce 2011 sem dostal nemovitost,daňové přiznání sem samozřejmě podal v roce 2012 a hned sem to zaplatil na místě,ale teď by mě zajímalo,jestli mi teď příjde složenka na zaplacení,nebo si na finančák musim dojít a zaplatit to na pokladně?

o 29.03.2013, 08:34 | KFL
Přijde složenka.
o 29.03.2013, 08:41 | Mazety
v květnu
o 29.03.2013, 08:49 | pindak
ok,dík. ona zas moje máti něco slyšela v rádiu a hned zamnou přilítla,že když to nezaplatim,tak budu platit penále,jenže vim,že mi každej rok chodila složenka za pozemek,takže sem nikam nemusel chodit.ona matka to totiž každej rok platila na pokladně,takže ji žádná složenka samozřejmě nepřišla,když to zaplatila dřív. ale dočetl sem se na netu,že některým lidem složenka nepřišla a pak platily penále
o 29.03.2013, 11:05 | CervinVega
neprijde, resp pozde a budes platit pokutu+penale a to min 500 ikdyby jsi na urocich dluzil jen 14,- jako moje polovicka...
o 29.03.2013, 12:08 | BATMAN
Slozenka prijde v kvetnu ale doporucuju ohlidat jak zacne chodit znamym a tobe ne tak tam radeji vlitni. Sice maji povinnost ti ji poslat,ale pokud by chybou urednika neprisla pokutu uz ti nikdo neodpare.

Ja ji platil vloni. Zajimavy ze to ze clovek koupi nemovitost si nevyhledaji,ale jak se zacnou rozesilat slozenky za pokuty tak to uz o tobe vedi ze jsi koupil byt a neprihlasil jsi ji. Je to verbez....
o 29.03.2013, 12:42 | Zdenek (A)
Vsechno je to pro stat jen "money machine". Koupis si dum za radne zdaneny penize a pak kazdej rok platis dalsi dan........ Vloni mi slozenka prisla az po urgenci. Letos zase "pry" automaticky prijde, povidala urednice.
o 29.03.2013, 12:57 | Pavel 528
jako Zdenek,taky jsem loni platil pokutu,jsou to smejdi...
o 29.03.2013, 13:08 | Only_One
není nic jednoduššího než dojít na FÚ a zaplatit na pokladně. Mě tedy vždy složenka došla a problem nebyl.
o 29.03.2013, 17:22 | CervinVega
Magická složenka na formu nevolnické daně začne chodit AŽ následující rok po zápisu/změně majitele v KN, kdo nevěří, může za pěto ověřit:-)
o 29.03.2013, 18:23 | pindak
si tam raději zajdu pro jistotu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3106 sekund.