Navštíveno 2912x

[ Link ] Hledal jsem jedno auto a - ejhle, co jsem našel. Pěkně zabalený v jednom,krása. Možná, že to mnozí znají, ale možná jsou tu tací, kteří ne a tak není od věci rozšířit si obzory.
A prpos, kdopak z prodejců se tam našel? :-)))
hm, tak o duvod vic zustat u varianty K...
tady koukam po aute, po trech tydnech objizdeni inzeratu uz z tech podvodniku a levaku jsem trochu unavenej :/
U km to chápu a vůbec mě to nepřekvapuje :-)
Ale co má s tím společného DPH ?
Autocentrum KREANS nikde. Jsem v klidu :o)))
se divím, že tam není autobazar autohificlub.cz
Perfekt: A i kdyby jste tam byli tak co, kdyby lidi byli ochotni zaplatit za opravdu hezký stav s poctivými km tak by ty auta nikdo nestáčel, oni hledaji to nejlevnější s nejmenším počtem km a za cenu mrdky..dobře jim tak..
Autocentrum KREANS nikde. Jsem v klidu :o)))

29.03.2013, 09:59 |
m hele, delam v autarine 13 let a je smutny, ze nekdo kdo se prezentuje ze tomu buhvi jak rozumim resi, ze se nekde ztraci moznost odecist z auta DPH. Na to staci aby auto prekoupil neplatce a je po DPHcku, ale ze naopak auta, ktery DPH maji, ale ruznymi machinacemi se prodavajici postara o to, ze se neodvede a pak ho posle i s DPH koncovemu klientovi, to nikdo jako problem nevidi. Pritom neni problem na aute udelat takhle cely DPH - treba 0,5mio do sebe behem tydne treba nekolikrat. O tom ale asi kdyby nekdo psal, je brzo bez hlavy, tyhle lidi totiz na zadnych aukcich nenakupuji, a auta to nejsou za par tisic - logicky. To je hlavne furt kilometry, kilometry, kilometry... :(
Hodně aut je tam s minus cca 5000km - to bude spíš nějaká chyba?. Nepředpokládám, že by někdo stáčel tak málo.
Kral007: Proč o ničem? Pakliže je to pravda, tak už jen samotná manipulace nasvědčuje o tom, jací jsou to podvodníci.
no a co kdyz to bazarnik nestocil?
lidi sice chteji male km ale pojistovny taky
pro pojistovnu kdyz ma auto 200tis najeto tak je to srot a amotrizace 50% na dily z POV bez ohledu na stav a funkcnost
navic koncernovy auta, hlavne VW/Skoda jsou nestutecny skladacky, kazde dodelava, predelava, vylepsuje, faceliftuje, RSuje
takze na origo stav nenarazis
idealni stav by byl kdyby se ty km nikde neuvadeli :-D

29.03.2013, 10:24 |
Harryp | Upraveno: 2013-03-29 10:25:32
Kral007: Chápu, nicméně ten člověk co to zveřejňuje asi vychází z nějakých dotupných informací, které u daného VIN dokládají ty zveřejněné rozdíly...
To co tady ten člověk zveřejňuje přeci nesouvisí s "tuningem" a skládačkama. Ty totiž naopak většinou cenu auta snižují, ale oni dělají opak
Zajímavé by bylo ještě, kdyby tam doplnil "omlazování" r.v.
hezkypěkně .... našel jsem tam prodejce tady kousek od nás o kterém jsem měl docela dobré mínění .... pokud je článek pravdivý.

30.03.2013, 08:37 |
cupra.165 | Upraveno: 2013-03-30 08:37:46
Ja sem tam nasel autobazar,o kterem sem si myslel,ze jsou poctivi..auto krs. A koukam,ono ne :-) Jen je mi divny,proc staci sva auta jen o nejakych 5000- 7000km. Mate k tomu vysvetleni?
cupra.165: Možná to stáčejí k posladnímu stavu v servisce nebo naopak na km před prohlídku servisní nebo jen mělo auto 105200 a ono se asi lépe prodává jako baťovských 99800 :-)
Cech si radeji koupi auto ktere ma 120tis nez auto ktere ma 250 i kdyz je vizuelne a celkove v lepsim stavu. Bohuzel je to tak jak pise Kral007... na jednu stranu je staceni svinarna ale na druhou se ani nedivim...jelikoz jsou auta ktery i po 200tis vypadaji na polovinu akorat je to uz proste "vrak" tak to stocime na 110tis, vytepujem, nalestime a huraa do sveta.

30.03.2013, 10:12 |
Kamil07 | Upraveno: 2013-03-30 10:13:27
Trh si proste staceni km zada a vubec se bazarum nedivim, ze to delaji.
Treba me stav tachometru vubec nezajima, vetsinou je to stejne nesmysl.